GenelKişisel

Yeni Yıl Dileklerim

Öncelikle herkes için sağlık dilerim, çünkü sağlık olmadan hiç bir şey olmuyor. İstediğiniz kadar paranız olsun ama sağlığınız yerinde değilse para pul hiç bir şeye yaramaz canınızın istediğini yiyemedikten istediklerinizi yapamadıktan sonra paranın hiç bir önemi yoktur. O yüzden öncelikle sağlık dilerim sonrasında ise mutluluk, başarı ve bol kazançlar dilerim.
 
* Yeni yılda sağlık mutluluk ve başarılar dilerim yeni yılda ve ondan sonraki yıllarda ülkemizin ve dünyanın barış içinde olmasını diliyorum. Para için , petrol için veya başka çıkarlar için savaş çıkartan ve küçücük bebekleri öldürenler, insanları hiç acımadan öldürenler yok olup gitsinler. Çocuklar bomba sesleriyle değilde, annelerinin sesleriyle uyansınlar, Bomba sesleri yerine okullarda zil sesleri çalsın.
 
* Sahillerde insan ölümlerinin olmadığı yıllar olsun inşallah. Ülkelerinden mecburen kaçmak zorunda olan insanlar olmasın, savaşların olmadığı bir yıl olsun hatta sadece 2016 yılında değil bundan sonraki yıllarda da olmasın inşallah
 
* Sadece ülkemizde değil bütün Dünyada kadınlarımıza yapılan şiddetlerin olmadığı günler olmasını diliyorum,  tecavüzlerin yaşanmadığı yıllar olsun inşallah. Buradan bir kez daha kadınlarımıza yapılan şiddeti kınıyorum
 
* Ülkemizde ve Dünyada terör olaylarının olmadığı, askerlerimizin ve polislerimizin şehit edilmediği bir yıl olmasını diliyorum.
 
* İnsanlara renkleri, dilleri ve ırkları ile ayrımların yapılmadığı, Dünyada her insanın eşit olduğu düşüncesini kimsenin kimseden üstün değildir düşüncesini herkesin öğrenmesini bilmesini diliyorum ( Kendini herkesle eşit görenlere saygım sonsuz )
 
* Ön yargıların olmadığı, insanların birbirlerini kırmak yerine birbirini mutlu ettiği bir Dünya olmasını diliyorum.

Kendim ve Bloğum İçin

* Kendim için öncelikle sağlıklı olmayı diliyorum. Çünkü biliyorum ki  sağlıklı olursam Allah'ın izniyle her şeyi başarabilirim. Yeter ki Rabbim sağlık versin inşallah.

* Kendime daha fazla vakit ayırmak ve bol bol kitap okumak istiyorum ve okuduğum kitapların yorumlarını bloğumda paylaşmak istiyorum.
* Bloğuma biraz daha vakit ayırmayı ve en azından 2 günde 1 yazı girmeyi umut ediyorum.
 
Yeni yılda ve sonraki yıllarda insanlar için ve kendim için belki çok fazla şeyler istiyorum ama bizler istedikten sonra neden olmasın ki  

İlgili Makaleler

26 Yorum

  1. Aminnn. Yeni yılınız kutlu olsun. Herşey gönlünüzce olsun inşallah.
    Sevgiler…

  2. Hem mutlu saglikli bir yil diliyorum hem de yukardaki tüm dileklere katiliyorum. Bizim mütesekkir olmamiz gereken hayatlarimiz var. Benim dileklerim de zor durumda olan insanlarin huzurlu bir hayara kavusmasi yönünde.

  3. Hem blğun hemde kendi dileklerinin hepsi gerçekleşir inş abim. Bu arada temanın renklerini değiştirmişsin abi hayırlı olsun…

  4. Tüm dileklerini teker teker okudum, hepsi de çok güzel temenniler, Amin inşallah hepsi gerçekleşsin, çok teşekkürler, mutlu yıllar Gökhan'cığım…

  5. Yeni yılın sana,ailene ,vatanımıza tüm insanlara bütün iyilik,sağlık ve kısmetiyle gelmesini dilerim.Gökhan oğlum.Sevgilerimle.

  6. Merhabalar Gökhan Tekin.

    Yeni yıl dileklerinizle ilgili paylaşımınızı okudum. Evet önce sağlık, sağlığın olmadığı bir yerde huzurun ve mutluluğun adından söz edilemez zaten.

    Tüm dünya üzerinde dolanan şu kara bulutların dağılmasını ve yine tüm dünya ülkelerine sağlıklı, huzurlu, barış ve kardeşliğin hiç eksik olmadığı mutlu bir yıl dilerim.

    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun. Her şey gönlünüzce olsun.

    1. Merhabalar Recep abi
      Evet sağlığın olmadığı yerde huzur ve mutlulukta olmaz
      Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

  7. Dileklerinin hepsine katılıyorum insan çiçek hayvan diye ayrılmadan tüm canlılara saygı duyulan bir gelecek olsun istiyorum,
    Akıl ihsan edilen İnsanların da artık bunu kullanmaya üşenmeden doğru, başarılı bir şekil de huzura harcamalarını istiyorum.:)
    Herşey gönlünce olsun Gökhan'cım sevgiler

  8. Merhabalar;

    Tüm dilekleriniz inşallah gerçekleşir. Yeni Yılınız Kutlu olsun…
    Sevgiyle kalın…

  9. Tüm isteklerinin gerçekleşmesi dileğimle mutlu, huzurlu, sağlıklı yıllar abi :)

  10. Yeni yıl dileklerine katılmakla beraber,sana da sağlıklı,mutlu yıllar dilerim kardeşim;)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu