Genel

Bugün Benim Doğum Günüm #5

2014 yılının Şubat ayının 26.gününden bu yana yani bloğumu açtığım günden bu yana kutladığım 5. Doğum günüm oluyor. Herkesin olduğu gibi benimde yeni yaşımdan ve yeni yıldan beklentilerim var. Yeni yaşımda ve bundan sonraki yıllarda yapmak üzere kendim için bir takım kararlar aldım. İnşallah aldığım kararlar benim için çok faydalı olacak.

Bu yaşıma kadar hayatımda iyi şeyler olmasına rağmen yaşadığım olumsuz durumlarda oldu. Fakat her zaman hayata ve insanlara karşı iyimser olmaya çalıştım. Bugüne kadar elimden geldiği kadar kul hakkı yememeye ve kimsenin kalbini bilerek kırmamaya çalıştım. Eğer bilmeden kul hakkı yediysem veya birinin kalbini bilmeden kırdıysam Allah affeder inşallah.

İlginizi Çekebilir : Bugün Benim Doğum Günüm #4

Yaşamın sihri, umut. Bugün, bu doğum gününde, muhasebe yaptığım şuanda dudaklarımdan kayıveren sihirli sözcük… Belki de en büyük gücümüz. Gelecek güzel günlerin ilk habercisi. Umut, biraz da diğer insanları kapsamalı. Güzel günler, sevilenlerle paylaşılmalı. Hayaller, ortaklaştırılarak kurulmalı. İnsan, ayrıca başka insanların gözünden de kendine bakabilmeli.

Yaşam denilen gökkuşağına gönlünü açarken, yaşama kendi rengini de katabilmeli. Hem birey olmalı hem de toplumun bir üyesi.
Umutluyum. Geçmişte yaşanılan güzelliklerin gücüne inanıyorum. Yaşanılacak anıların umut getireceğini biliyorum.

İlginizi Çekebilir : Bugün Benim Doğum Günüm #3

Dünyaya gelmeme vesile olup, beni bugünlere getiren anneme ve babama bütün kalbimle teşekkür ediyorum. Benim doğduğum gün dünyaya gelen bütün insanlara öncelikle sağlık, başarı ve mutluluklar getirmesini diliyorum. Dilerim yeni yaşım bana, hayalini bile kuramayacağım güzellikler getirir. Doğum günümü kutlayan, kutlamayan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

İlgili Makaleler

14 Yorum

  1. Hem yeni bir yaş hem de blogunun yeni yaşı yakınmış birbirine..Önce sağlık diliyorum ve gönlünden geçenler eline avucuna yanıbaşına gelsin inşaAllah diyorum..

  2. Daha ö ce dekutladim ama blogdan da mutlu yillar dileyeyim. Hersey istedigin gibi olsun 😊

  3. Biraz geç oldu ama doğum gününüzü kutlar yeni yaşınızda sağlık mutluluk ve başarılar dilerim. İnşallah her şey gönlünüzce olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu