Tanıtım

MSI Anakart Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Bir bina inşa ettiğimizi düşünelim. Proje yapılır. Projede binanın ne amaçla kullanılacağı, hangi özelliklerde olacağı, sağlamlığı gibi konulara karar verilir. Sonra buna uygun bir temel atılır. Bu temelin üzerine projeye uygun şekilde bina inşa edilir. Balkonlar, dış cephe, daire kapasitesi, asansör hızı ve saire belirlenir. Bilgisayar toplamayı bu bina yapımına benzetirsek, binanın temeli anakart olacaktır. Bilgisayar toplayacak olanlar için MSI anakart modellerini inceleyelim.,

Oyuncular için Anakart Üretiminde Akla Gelen İlk Firma: MSI

1986 yılında anakart üretimi ile bilgisayar sektörüne giriş yapan MSI, günümüzde hala bu konudaki lider firma olarak görülüyor. Firma son yıllarda birçok farklı ürünün üretimine el atmış olsa da, asıl uzmanlık alanı anakart üretimidir. Bu alanda birçok yeniliğe imza atması ve güvenilirliği ile tanınıyor olması da onları anakart seçiminde ilk sıraya yerleştiriyor.
MSI anakart modelleri, oldukça çeşitli ve her kullanıcıya hitap eden bir skalada sunuluyor. 160 TL ile 2.350 TL arasında değişen bir fiyat aralığında satılan bu ürünler, hem ofis hem de oyun bilgisayarı kullanımı için farklı çözümler üretiyor.
Son yıllarda değişen bilgisayar kullanım kültürü sebebiyle firma oyun bilgisayarlarına odaklanmış durumda. Oyuncular için en iyi anakartı üretmeye çalışıyor. En iyi optimizasyonu sağlama yolunda pek çok adım atmış durumdalar. Çıkardıkları farklı modellerle de çeşit yaratarak, farklı bütçe ve kullanım amaçlarına hizmet ediyorlar.
MSI Anakart Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Örneğin, MSI A68HM-E33 V2 Soket FM2+ DDR3 2133MHz(O.C) VGA&HDMI anakart’ı ele alalım. Bu anakart yalnızca AMD Socket FM2+/FM2 ve A-Series/Athlon işlermcileri desteklen bir anakart. Oyun bilgisayarları için uygun değil fakat ofis kullanımı için oldukça hızlı ve USB 3.0 desteği var.
MSI X990A GODLIKE CARBON Intel X99 Soket 2011-v3 DDR4 Wi-Fi anakart ise tamamen oyun odaklı geliştirilmiş bir anakart. Intel Chipset X99 işletim sistemine uygun üretiliyor. DDR4 desteği ile çok hızlı. Wi-Fi ve bloetooth bağlantısı imkanı sunuyor.

ITOPYA.com’dan MSI Anakart Seçenekleri ve Avantajları

Kısaca MSI anakart modelleri oldukça çeşitli ve her kullanıcıya hitap ediyor. Kendinize uygun olanı seçtikten sonra, internette itopya.com gibi sitelerde indirimli fiyatlarla ucuza temin etme şansınız da oldukça yüksek.

İlgili Makaleler

8 Yorum

  1. Merhabalar.
    Bende oyun oynamayı seven birisi olarak kesinlikle msi marka anakartları tavsiye ederim. Hız konusunda gerçekten çok kaliteli anakartları var. Özellikle de benim gibi oyun tutkunları için ideal bir marka.

    1. Merhaba. Ben bilgisayarda oyun oynamayı çok sevmem, nedense bir türlü alışamadım bilgisayarda oyun oynamaya:) Ama bende kendi bilgisayarımda MSI anakart kullanıyorum, dediğiniz gibi hız konusunda gerçekten çok iyi bir marka

  2. msi çok iyi bir anakart olduğu doğrudur eğer pc toplucaklar varsa gece gündür 6 ay boyunca araştırma yaptım her bütceye uygun pc toplarım

    neden pc toplayayım hazır alırım deme toplanan pc istediğin özellik ve daha uygun oluyor

    bana burdan ulaşabilirsiniz muratemre_1999@hotmail.com

  3. Şahsen bende bir anakart almayı düşünüyordum. Fakat kararsızdım. msi anakart ile ilgili tavsiyelerinizi dikkate alacağım.

    1. Ben kendi bilgisayarımda da MSI anakart kullanıyorum ve çok memnunum umarım sizde memnun kalırsınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu