Tanıtım

Defnenin Masalı Kendini Anlatıyor.

Defnenin Masalı Anne olduktan sonra..

Neler mi oldu bana? O halde anlatayım size ☺
Defne’nin doğumuyla birlikte kendi içinde bildiği Feray’dan çok daha farklı Feray’ larında olduğunu keşfeden ve hepsi ile tek tek tanışmaya, ara sıra sohbet etmeye çalışan, yeni benlikleriyle değişen ve bu değişim sürecinde ruhunda, beyninde ve kalbinde uçuşan fikirlerin, duyguların ve heyecanların kelimelerini arayan, zaman zaman sorgulayan, zaman zaman her şeyi akışına bırakan bir evlat, bir dost, bir anne, bir kadın ama öncesinde duygu yüklü bir insanım..

Blog yazmanın kalbini kaleme almak olduğuna inananlardanım.

Bu sebeple yaşanan iyi veya kötü deneyimlerin, hissedilen güzel yada kötü hislerin, düşünülen doğru yada yanlış fikirlerin paylaşılmasının çok kıymetli olduğunu düşünerek ama belki de öncesinde çok cesaret edemeyip yada bilemeyip başlayamayan şimdilerde ise kişisel yaşanmışlıklarını keyifle satır satır paylaşan bir blog sahibiyim.
Yaş aldıkça neler yaptığımdan çok yaşadığım her şeyde neler hissetmiş olduğumu hatırlamak istediğim için ve bununla birlikte defnenin masalı blogumu miras olarak çocuğuma bıraktığımda nelerden etkilendiğimi ve kalbimi her durum karşısında nasıl konumlandırdığımı bilmesini istediğim için kişisel blog sahibi olarak her paylaşımım oldukça yoğun duygu ve kendime ait görüş içerir.
Bilimsel dayanaklar, farklı kaynaklar, olmazsa olmazlar ve tek doğrular benim yazılarımda yer almaz. Çünkü tüm doğrular ve yanlışlar benim ruhumdan, bedenimden geçmiş ve harmanlanarak özümsenmiştir. Ortaya çıkan ürün sadece benim benliğimdir. Sizin okuduğunuz ise o benliğin kelimelere bağlanmış halleridir. Blog siteme aşağıdaki blog adresime tıklayarak ulaşabilirsiniz.
http://defneninmasali.blogspot.com

İlgili Makaleler

16 Yorum

    1. Var olmana çok sevindim :) kazanamadıgına üzülmene bende cok üzüldüm o yüzden sende hazırla yazını benim bloguma ekleyelim ne dersin

    2. Ay ay bu aldığım ikinci güzel jesttiii 😃 olur tabi seve seve yazarım hemde.En kısa zamandada iletirim sana 💙😊 cok tesekkür ederim gönlünün güzellgi icin

  1. Feraycım, güzel kalpli, güzel sözlü, güzel gülüşlü arkadaşım! Kalbini ve kelimeleri özetlemen çok zor :) Seni okumalı, görmeli, bilmeli! Sosyal medya paylaşımlarının bile her biri ayrı bir yayın…
    'Bilimsel dayanaklar, farklı kaynaklar, olmazsa olmazlar ve tek doğrular benim yazılarımda yer almaz.' Almasın da! Bu hali o kadar dinlendirici ki ;)
    İçindeki ve yanındaki çocuk hiç eksilmesin… Sen de hayatımızdan eksilme :)
    Yine keyifle okudum!
    Gökhancım tebrik ederim harika bir konuk ağırlamışsın :)
    İkinize de sevgiler…

  2. Ne diyeceğiz; harika!!! deriz ;)
    "Çünkü tüm doğrular ve yanlışlar benim ruhumdan, bedenimden geçmiş ve harmanlanarak özümsenmiştir" kendimi buldum cümlende.Ve şimdi anladım, geçenlerde bana bir yorumunda ben yazdım sanacaktım demiştin.Şimdi aynı duygu bana geçti ;) Sevgiler en kocamanından……

    1. Canım :) tüm ayna hikayende kendimi tanıyorum diyebilirim sende de olduysa madalyonun aynı yüzü olduk :) sevgiler Aytül'cüm..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu