Tanıtım

Sosyal Medya Sitesi: Wowote

İnternetin hızlı bir şekilde yaygınlaşması ile sosyal medya sitesi ve siteleri önemli bir kullanıcı sayısına ulaşmıştır. Özellikle akıllı telefon gibi ürünlerinde herkes tarafından kullanılabilir olması bu durumu sağlayan önemli unsurlardan birisidir.

Bu sayede birçok sosyal medya platformu milyonlarca kişilik üye kaydı ile dev bir organizasyon olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Hızla gelişen sosyal medya ağlarından bir tanesi olarak gösterilen bir anket sitesine de giderek yükselen üye sayısı ile çeşitli konularda anket paylaşımına sahiptir.

Farklı Bir Sosyal Medya Sitesi

Öncelikle https://www.wowote.com linki kullanılarak erişim sağlanan sitenin ana sayfasında en son anketler görülmektedir. İstenilen konu, marka, ürün hakkında anket yapmak için ya da yapılmış bir anket hakkında görüş bildirmek için üyelik kaydının yapılması istenmektedir.

Bunun için sağ üst köşede bulunan kayıt ol seçeneği yardımcı olmaktadır. Açılan yeni pencerede bulunan birkaç bilginin doldurulmasından sonra üyelik kaydı onaylanacaktır. Herhangi bir şekilde çok kişisel bilgilerin sorulmadığı da bilinmelidir.

Wowote hesabı dışında Facebook hesabı ile de giriş yapılması mümkündür. Giriş sonrasında yer alan anketlere cevaplar verilebilir. Aynı zamanda yorum ve beğeni de verilmesinde bir sakınca yoktur. Profil hesabının düzenlenmesinden sonra istenilen konu hakkında anket yapılması mümkündür.

Anket yaparken belli bazı hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir. Etkileyici sözcükler ile soru sorulması anketi çok daha katılımcıya ulaştıracaktır. Ayrıca anket fotoğrafı da dikkat çekici olmalıdır. Anket için hazırlanan cevaplar da tam istendiği şekilde olmalıdır. Bu sayede https://www.wowote.com  üyeleri arasında çok daha popüler bir anket yapmak mümkün olacaktır.

Çok daha eski anketler için sitenin orta üst kısmında yer alan sayılar kullanılabilir. Haftalık periyotları belirten bu sayılar ile eski anketlere gidilebilir. Ayrıca sağ tarafta bulunan imge ile de site içerisinde arama yapılabilir. Wowote hakkında daha detaylı bilgi almak ve sosyal medya sitesi olan wowote’yi kullanmak için Sizleri sitemize bekliyoruz.  Üyemiz olduğunuz zaman eminiz ki, çok beğenecek ve çok eğlenceli zamanlar geçireceksiniz.

BİLGİ: Bu yazı ilgili siteyi tanıtma ve site hakkında bilgi vermek amacıyla, ilgili sitenin yöneticileri tarafından hazırlanmış bir tanıtım yazısıdır.
NOT: Tanıtım yazısındaki linkler çalışmadığı için, linkler kaldırılmıştır.

İlgili Makaleler

12 Yorum

  1. Bu tanıtımını çok beğendim. Anketler ve sorular çok hoşuma gitti. Blog yazarları için çok faydalı olabilir. Yorumdan sonra hemen denemek ve fikirlerimi yazmak istiyorum..teşekkürler

  2. Yazıların geneli bilgi içeriyor sanırım. Sevindim :)
    Yalnız yanlış anlamazsanız bir öneride bulunmak istedim.
    Linkleri paylaşırken yeni sekmede açılacak şekilde paylaşmanız daha sağlıklı olacaktır, diye düşünüyorum. Çünkü yazının ortasında linke tıklayıp başka sayfaya gidip sonra tekrar yazının devamı için geri dönmek bana dikkat dağıtıyor gibi geldi.
    (:

    1. Estağfirullah yanlış anlamaktan ziyade uyardığını için mutlu oldum. Yeni sekmede açılmasını ekleyecektim fakat unutmuşum.

  3. Gökhan bey acaba bu web sitesi türk girişimciler tarafından mı kuruldu bilginiz varmı?

    1. Türk girişimcileri tarafından yapılmış olan bir sosyal medya sitesi olarak biliyorum.

  4. Her gün yeni bir şeyler türüyor. İlginçtir ki hepsi de tutuyor. Bakalım bu girişim nasıl bir başarı sağlayacak.

    1. Evet her geçen gün yeni yeni sosyal medya siteleri açılıyor ve dediğiniz gibi hepside tutuyor.

  5. Sayenizde öğrenip siteye kaydoldum. Yeni sosyal ağlar keşfedip bunlar üzerine yoğunlaşmak gerekli

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu