Blog İpuçları

Takip Ettiğim Blogun Güncel Yazıları Blogger Panelime Düşmüyor.

Sanırım bir kaç ay önceydi bloglardaki izleyici sayılarında azalmalar olmuştu, hatta o gün sabah bloguma baktığımda izleyici sayımda ciddi oranda azalma olduğunu gördüm. Bu durum sadece benim için değil bir çok blogger kullanıcısı için aynı olmuştu. Herkes izleyici
( takipçi ) sayısının düşmesinden şikayetçi olmuştu. Eminim ki sizde hatırlarsınız bu durumu.
Geçen gün bir kaç tane arkadaşım takip ettiği bloglardaki yazıların, blogger paneline düşmediklerini ve bu durum için ne yapacaklarını sordular. Aslında benimde takip ettiğim bazı blogların yazıları blogger panelime düşmüyordu bunun için biraz araştırdım. Sanırım o zaman ki blogger güncellemesinden kaynaklanmış olmalı. Takip ettiğim o blogları takipten çıkıp tekrar takip etmek istedim fakat takipten çıkmak için tekrar giriş yapmam gerektiğini gördüm.
Takip ettiğiniz blogun yazıları blogger panelinize düşmüyorsa aşağıdaki adımları takip ederek bu sorunu çözmüş olacaksınız, izlemeniz gereken tek şey o blogda tekrar oturum açmak Aşağıdaki resimde anlattıklarımı yaparsanız sorun çözülmüş olacaktır.
 Takip ettiğiniz bloğun güncel yazılarını blogger panelinize düşmüyorsa o bloğa girip aşağıdaki gibi izleyiciler eklentisinde Bu siteye katılın butonuna tıklayın karşınıza aşağıdaki 2. resimdeki gibi bir ekran gelecek oraya giriş bilgilerinizi yazın ve enter tuşuna basın.  Artık o blogun güncel yazıları blogger panelinize düşecektir.
  
Kırmızı işaretli yere ( Bu siteye katılın ) butonuna tıklayın karşınıza aşağıdaki resimdeki gibi bir bölüm çıkacak oraya da giriş bilgilerinizi yazın.
Takip Ettiğim Blogun Güncel Yazıları Blogger Panelime Düşmüyor.
Yapmanız gerekenler sadece bu kadar, bu işlemleri yaptıktan sonra artık takip ettiğiniz o bloğun güncel yazıları blogger panelinize düşecektir.

Bir Başka Yöntem

Yukarıdaki anlattığım yöntemi yaptınız fakat yine de takip ettiğiniz blogun güncel yazıları blogger panelinizde görünmüyorsa, takip ettiğiniz o blogu takip etmeyi bırakın ve tekrar takibe alın. Sorunu tamamen çözmüş olacaksınız.

İlgili Makaleler

40 Yorum

  1. Enteresan bir durum gerçekten. Bende böyle bir durum olmadı henüz. Hatta bu yazıyada blogger panelimdeki takip etiğim blogların yayınlarının olduğu bölümden geldim.

  2. yayınladığım yazılar blogger paneline düşmüyor. Bunu nasıl çözeceğim.

    1. Blogunuzu takibe aldınız mı? almadıysanız blogunuzu takibe alın o zaman yazılarınız blogger paneliniz de görünür.

      Veya blognuzu takip ediyorsanır, yukarıdaki anlattığımı yapmaya yapın.

  3. Bende neden oluyor diye düşünüp duruyordum, senin blogtan başladım düzeltmeye, eline sağlık..

  4. İzleyiciler kısmında ben de birkaç sorun yaşıyorum abi bu arara blogger a geçmiş bulunmaktayım :)

    1. Teşekkür ederim. Yukarıda anlattığım olay senin sitende de vardı tekrar giriş yaptım düzeldi.

      Bloguna yorum yaptım ama buradan da yazmak istedim
      Blogunun yeni adı hayırlı uğurlu olsun.

  5. Teşekkürler paylaşım için benim de bi ara oldu. Bloğa girip çıkınca düzelmişti benimki de..

  6. Faydalı bir yazı, sanırım ben de sorun yok. Varsa da henüz fark etmedim. Teşekküler, emeğine sağlık. :)

  7. Merhabalar Gökhan Bey.
    Bu yararlı ve faydalı paylaşımınız için çok teşekkür ederiz. Ben de bu aksaklığı nasıl fark ettim biliyor musunuz? Profilinizdeki avatar resminizi değiştirdiğiniz zaman yeni avatar resminiz üye olduğunuz sayfaların izleyiciler eklentisinde kalan profil bilgilerinizde değişmiyor. Bir ikincisi de Blogger profilinizdeki avatar resminizi değiştirmek istediğinizde resmin baytı küçük olmasına rağmen, baytı büyük diye değiştirmiyor. İsterseniz bir de siz deneyin, bakalım size de aynı uyarıyı yapacak mı?
    Selam ve dualarıamla.

  8. Sevgili Gökhan yine bilgi aktarımın anlaşılır ; çok teşekkür ederim şahsım adına …
    Ben de bir sorun yok gibi ya da ben anlamadım henüz … Göreceğiz artık :)
    Keyfin bol olsun

  9. Bende böyle bir durumla karşılaşmamıştım bu zamana kadar. Ama aklımda bulunduracağım mutlaka..
    Ellerinize sağlık.

  10. Teşekkürler Gökhan abi! Bende de tam tersine yeni gelen takipçi görünmüyor, sayı artıyor sadece ama bir süre sonra görünür oluyor ve burada ki gibi takip ettiğim bloglarının hepsinin paylaşımı blog panelimde görünmüyor. Kontrol edeceğim şimdi.

  11. Bende böyle bir sorun şimdilik. İleriki zamanda böyle bir sorun olursa aklımın bir köşesinde dursun. bilgilendirdiğim için sağol.

  12. Konuyla ilgisiz olacak aslında ama çözemedim bir türlü.
    Yazılarımın altına yazılan yorumlarla ilgili bir sıkıntım var. Telefondan baktığımda yeni yazılan yorumları göremiyordum. Bilgisayardan girip onaylamam gerekiyordu. Dünden beridir bilgisayardan da göremiyorum. Yorum bildirimi geliyor fakat yorumu göremiyorum.

    1. Böyle bir durumu ilk defa duydum. Fakat kullanmış olduğunuz herhangi bir eklentiden veya temanızdan da kaynaklanıyor olabilir.

  13. birde böyle bir uyarıyla karşılaşıyorum bunun çözümü nedir – Zaten maksimum sayıda Blogu (300) izliyorsunuz. Öncelikle diğer bloglardan bazılarını izlemekten vazgeçin. Daha fazla blog izleyemiyor muyuz ?

    1. Blogger'da böyle bir sınırlamanın olduğunu ilk defa duydum, belki de vardı ama ben bilmiyordum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu