Kişisel

Kitap Hediyeli Çekilişi Kazananlar Belli Oldu

Öncelikle hangi coğrafyada olursa olsun, hangi din ve mezhepten, hangi ırktan olursa olsun bütün Annelerin, Anneler gününü en içten dileklerimle kutlarım.
Bildiğiniz gibi 2 Mayıs 2016  tarihinde, teknojest ile birlikte kitap çekilişi yapmaya karar vermiştik ve şuradaki yazımda çekiliş şartlarını ve çekilişle ilgili bilgileri detaylı olarak vermiştim. Çekilişte fazla bir şey veremediğimiz için çekiliş süresini çok fazla tutmak istemedik. Çekilişi 6 gün ile sınırlı tuttuk, az önce (00:10) çekilişi yaptım ve kazananlar belli oldu. Toplam 3 kişiye kitap verecektik çekilişi yaparken ekran görüntüsü aldım. Bu benim ilk yaptığım çekiliş olduğu için videoya çekemedim gönül isterdi ki yaptığım çekilişi videoya çekeyim fakat kaliteli bir program bulamadım. Artık bundan sonraki çekilişleri videoya çekerim. Zaten aşağıdaki resimde de detaylı olarak görünüyor her şey. Kazanan arkadaşlara şimdiden hayırlı uğurlu olsun :)

Çekilişi Kazananlar

1. Blogumu Tanıt (  Musa Özsarı ) :  Orhan Pamuk – Kırmızı Saçlı Kadın
2. Ebrar Şeyban ( Bayan Safir Mavi ) :  R. J. Palacio – Mucize
3.Neşeli Süs Evim : Canan Tan – Kelepçe 
Hayırlı uğurlu olsun :)

İlgili Makaleler

12 Yorum

  1. Çekiliş sonucu hayırlı olsun. Video kayıt için eğer ekran kartın nvdia ise nvdia gefource experiance programı yüklüyse zaten shadow player var ordan masaüstünü çekip ses kaydı da yapabilirsin onun dışından bandicam bir program var kullanıcısı çoktur. Camstudio var kullandım tavsiye ederim. Basit bir arayüzü vardır. Bu üç programdan biri işini görür :)

    1. Camsstudio bende kullandım bir ara güzel program fakat biraz karışık gibi gelmişti bana.

      Güzel bilgiler için teşekkür ederim. Deneyeceğim bunları :)

  2. Çok teşekkür ederim Gökhan Hocam ve Teknojest:) Kutlayan arkadaşlara da çok teşekkürler:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu