Kişisel

Çekilişten Kazandığım Seo Kitapları Geldi

Çekilişten Gelen Seo Kitapları

Çekilişten kazandığım seo kitaplarının gelmesi beni çok mutlu etti. 14 Nisan 2016 tarihinde oğuz veli yavaş‘ ın 1. yılına özel çekilişine katılmıştım. Fakat kazanacağım aklımın ucundan bile geçmiyordu. Oğuz, çekilişte 10 kişiye Kaan Gülten tarafından yazılmış seo kitapları verecekti ve çok istiyordum o kitapları her neyse çekilişe katıldım belki kazanırım diye, çekiliş bittiğinde bir ne göreyim. Çekilişi kazananlar arasında bende varım hemde 10.sıradayım :) çekilişte kazandığım kitaplar iki gün önce elime ulaştı fakat yoğunluktan yazamadım. Böyle güzel için oğuz veli yavaş‘ a ve webtures ailesine teşekkür ederim.

İlgili Makaleler

26 Yorum

  1. çok güzel oluyor çekiliş kazanmak yaa:) sevindim senin adına Gökhan. Keyifli okumalar , şansın bol olsun ^^

    1. Teşekkür ederim Derya abla :)
      Evet kazanabileceğim aklımın ucundan bile geçmiyordu aslında güzel oldu :)

  2. Çok iyi olmuş bu :) Bende ilgiyle takip ediyordum kitaplarını ama çekilişten haberim olmadı. Çok sevindim adına :) "Site Dışı Seo" kitabını da tavsiye ederim ücretsiz pdf olarak yayınlanmıştı.

  3. çekiliş kazanmak çok mutluluk verici bir şey cidden, ben de bir kaç kez kazandım, arada sırada kendim de yaparım. tebrik ediyorum sizi, güle güle okuyun =)

  4. Kaan Gülten bizim üniversiteye gelmişti konuşmacı olarak. Yanına gidip tanıştım, daha önce Webtures ile ticaret yapmıştık. Özel ilgi gösterdi sağolsun, kitabını da imzalayıp verdi. Kişisel blog alanında bir konuşma yapmıştık. Bloglara özel ilgi gösteriyor anladığım kadarıyla. Ancak tanıtım yazısı alırken de çok abartıya kaçılmaması gerektiğini söyledi, ki bence de haklı.

    1. Evet bence de tanıtım yazısında fazla abartıya kaçmamak gerekiyor, en güzel tanıtım yazısı doğal olan tanıtım yazısıdır. Fazla link olmayan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu