KişiselTanıtım

Dağınık Anne Kendini Anlatıyor.

Öncelikle merhaba, bu kendim için hazırladığım ilk “tanıtım yazısı“. Altı ay önce, arkadaşımın blogunu düzenlemeye çalışırken kendimi “ben neden bir blog açmıyorum, paylaşacak çok şeyim var” derken buldum ve kendime uygun bir isim aramaya koyuldum.

Dağınıklık benim yaşam tarzımı çok iyi anlatıyor.

Bu kelimeyi sadece etrafa saçılmış eşyalar olarak düşünmeyin; beyin ve uğraş olarak da oldukça dağınık bir insanım. Çok fazla ilgi alanım, çok fazla “gri” tonlarım var benim. Şimdiye kadar ilgilenmediğim bir uğraş neredeyse yok. Bu yüzden merak edenlere güzel ve samimi bilgiler aktarabilirim diye düşündüm.
Uykuya ve ekstra zamana hasret bir anne olduğum için de anneliğimi blogtan ayrı tutamadım ve ismimi “Dağınık Anne” olarak belirledim. Ama korkmayın, sanılanın aksine tamamen süt kokan bir blogum yok, hatta annelik paylaşımım oldukça az bile diyebilirim.
Dağınık anne hangi konularda yazılar yazıyor.

 

Söylediğim gibi blogum dağınık bir blog ve birden fazla başlık bulmanız mümkün. İlk başladığım günle şimdiki arasında dağlar kadar fark var. Genel başlıklarım neler:

Tarifler

Tarif dediysem aklınıza börekler, çörekler, pastalar gelmesin hemen! Benim tariflerim çoğunlukla “bebek yemekleri” ve “sağlıklı yardımcı tarifler”. Annelik kısmı paylaşımlarıma en çok “tarifler” etiketinde giriyor. Zamansızlık sebebiyle mutfağa yalnızca onun için giriyorum çünkü. Bebek yemekleri bebeğinize 6. aydan itibaren yedire bileceğiniz gıdaları oluşturuyor. Sağlığın değerini çok iyi bildiğim için de onu en sağlıklı şekilde beslemeye çalışıyorum. Bu süreçte araştırmalar yapıyor, ev ortamında sağlıklı, katkısız lezzetleri sunmaya çalışıyorum. Tariflerimde bebeklerin kaçıncı aydan itibaren yiyebileceklerini muhakkak belirtiyorum. Sağlıklı yardımcı tariflerde de kullanacağınız yardımcı malzemeleri veya ara lezzetleri (örneğin pirinç unu, ketçap, peynir gibi) evde nasıl yapacağınızı anlatıyorum. Benim tariflerimde şeker bulunmuyor. Ancak, eklenebilecek olanlarda şeker ilave edebileceğinizi belirtiyorum.

 

Film ve Dizi Yorumları:

Blogumda ikinci sırayı filmler ve diziler alıyor. Anne-Baba olmadan önce her boş zamanımızda film veya dizi izlemiştik. Tabi ki hepsinin yorumunu yapamadım ama aralarından en iyilerini seçip yorumlamaya çalışıyorum. Fazla bilinmeyenleri yayımlamayı daha çok seviyorum.
Romantik veya dramatik yapımları pek izleyemiyorum. Benim tabirimle daha çok “beyin doyuran” yapımlar tercihim, içinde gizem olsun, bulmaca olsun, fantastik olsun… Hayal gücümü kullanmayı seviyorum. Ayrıca görsellik de benim için vazgeçilmez bir öğe.

 

Anne-Baba Sendromu:

Blogumda mini bir yazı dizisine başladım: Anne-Baba Sendromu. Bunu, ilişkinin en başından, evlilik sürecinden başlayarak bölümler halinde yayımlayıp aynı yollardan geçen arkadaşlarla sohbet etmek amacım. Benim neler yaşadığım ve neyi tavsiye ettiğim yönünde.

Diğerleri:

Bunlar dışında çoğunlukla etkinliklere katılmayı seviyorum. Blog dünyasında bana en çok keyif veren şey diğer bloglarla olan iletişimim! Bu sebeple büyük bir heyecanla başlattığım “Haftanın Blogu” etkinliğini büyük bir keyifle devam ettiriyorum. Bu etkinliğin paylaşılmasından duyduğum mutluluğu anlatamam! Bu etkinlik kapsamında, kendimiz seçtiğimiz (veya çekilişle belirlediğimiz) bir blogu kendi gözümüzden anlatıyor, tanıtıyoruz. Amaç o blogun bilinmeyenlerini veya size olan etkisini anlatmak. Yani yayınınızı okuduğumuzda tanıyor olarak gidiyoruz kendisine. Tanıttıktan sonra da sayfanızda bir yer veriyorsunuz o bloga, bir hafta boyunca misafiriniz oluyor.
Sevdiğim, beğendiğim, işini hakkıyla yapan blogları paylaşmayı çok seviyorum!
Okuyan herkesin katılabileceği bir etkinlik. Blogumdan detaylara ulaşabilirsiniz.  Mimleri cevaplamayı seviyorum. Mimler de iletişimi eksik olmayan, bana çok keyif veren paslaşmalar.

Paylaşımlarım bunlarla sınırlı değil. Yeri geldiğinde bir kitap, bir uygulama, gittiğim bir yer, çizdiğim bir resim, çektiğim bir fotoğrafı da paylaşabiliyorum. Orası benim özel yerim ve bu yerde paylaşımlarıma konu sınırlaması getirmek istemiyorum.

Tüm yazılarımda samimiyet olmazsa olmazım. Klasik ansiklopedik yazılar, kendi yorumunuzun hiç olmadığı yazılar bana göre değil. İmla konusunda çok titizim, bazen coşkumu veya duygularımı samimiyetle anlatmak için kelimeler üzerinde oynama yapsam da bağlaç ve noktalama işaretlerine hep dikkat ederim.

Blog yazarı olmak bana bir terapi oldu. 
Seven, isteyen herkese de tavsiye ederim. 
ilgi duyan herkesi beklerim.


Blog Adresim : http://daginikanne.blogspot.com

İlgili Makaleler

105 Yorum

  1. Dağınık Anne bloggerlara her zaman destek ve ilham verici ne güzel olmuş tanıtım yazınız :)

    1. Adam Mutlu, her zaman çok incesin çok teşekkür ederim :) Çok mutlu oldum (ismine uygun olarak :))

    1. Feray çok teşekkür ederim ne güzel bir yorum bu :) Benim gibi geveze bir insana "hep anlatsın" denir mi :)
      Hep beraber yazalım, okuyalım! Defne'siz olmaz ;)

  2. GÖKHAN, Sana ne desem nasıl teşekkür etsem bilmiyorum.
    Çok zorlandım bu yazıyı yazarken… Aklımda hiç böyle bir yazı yazmak bile yoktu. Verdiğin cesaret olmasa kesinlikle de aklıma gelmez ve yapamazdım! Ne kadar zormuş insanın kendini anlatması :)
    Sayende bir şekilde karalayabildim ama sayfana girince "bu yazı benim yazdığım yazı mı?" dedim. Nasıl güzel düzenlemişsin, eline, vaktine, yüreğine sağlık çok teşekkür ederim :)

    Hem de sınav öncesi…

    Tüm sınavlarını sular seller gibi geç inşallah :)

    1. Ahahaa gayet güzel yazmışsın daha ne olacak 😉 Gökhan hayırlı haberlerle inş, sınavların iyi geçsin 😉

  3. Hatta dAğInIk AnNe -dağınıklık senatosuna- yazdığı bir mektubunda der ki: Geldim, gördüm, dağıttım.

    1. İşte blog açmamda vesile olan blogger da gelmiş :) ve de yukarıdaki çizimin sahibi ;)
      Ehe Ehe :D Evet o mektup tam benlik olmuş, kullanayım ben bunu :)

  4. dağınıkcıım çok tatlısın ve çok seviliyorsun. fenomla bu ikisi yok mu amanin tam bitirimler :) iyi ki blog açmışsın neşe veriuyorsun. kız o baştaki resim ne öyle sen mi çizdin :D

    1. Deryacım çok teşekkür ederim :) Sen de çok seviliyorsun (sevgi pıtırcıkları). Fenomu da katıyorum muzurluklarıma biraz evet :D
      O resmi, blogum için header düşünürken Organik Çizer çizdi sağolsun (Bknz yukarıda senato hakkında yazan yorum :))

  5. Dağınık Anne, kendini çok güzel anlatmışsın. Bloğun sıcacık ve cıvıl cıvıl, iyi ki varsın…

    1. Kader çok teşekkür ederim! Desteğini her yerden hissediyorum :)
      Sen de iyi ki varsın ve iyi ki eksik etmiyorsun varlığını :)
      Sevgiler

  6. Güzel bir seçim. Dağınık anneyi seçmek tebrik ederim Gökhan bey :)
    Dağınık anne çoğu bloggerin neşe kaynağıdır o.

    1. Teşekkür ederim.
      Evet Dağınık Anne çok değerlidir benim için :)
      Dağınık anne candır can :)

    2. Tokideki Ses çok teşekkür ederim :) Ne mutlu oluyorum! Neşemiz bol olsun hep beraber :)

  7. Annecim,dağıtmışsın yine😋Savulun ben geliyorum yazısı olmuş.Samimi ve içten.Yalansız ,dolansız"Buyum işte"diyen bir yazı.Ama annecim sen bir uyu yaaa.Inan yatağımda deliksiz ve kesintisiz uyuyup ,güzel rüyalar görürken hep sen aklıma geliyorsun(yalan vallahi yalan uykuda nasil aklıma gelesin ki.öncesi de pek gelmiyorsun doğrusu gözüm yataktan başkasını görmüyor.Ama inan uyandıktan sonra aklıma gelmiyor değilsin)Şu oğluş bir büyüsün ben seni düşünemiyorum.Sen şimdi heryere yetişirken o zaman ne olursun bilemiyorum.Kesin google seni yanında işe alır.Google ın blog şubesi gibisin Ne diyim Maşaallah💯

    1. Bitirim Zehram gelmiş yine benden çok dağıtmış ;D Ah Zehra ne güldürüyorsun beni bir bilsen :D
      Sayenizde uykusuzluğumu unutuyorum (gece tekrar uyuyamayana kadar ;D). Hahha demek uykuda beni düşünmüyorsun… Bu dostluğumuzu çok ciddi zedeler dostum :D
      Sen de ne farklı bir insanmışsın! :) İyi ki tanımışım ve hayatıma girmişsiniz :) Uyuyacağız beraber inşallah ;) sonra seninle ortak bir blog açarız :D
      Hangi güzel sözüne teşekkür etsem bilemedim güzel insan :)

    2. Ahahaaa bitirim Zehra! Onu bende merak ediyorum, hızına Google ayak uydurmaz , robot der kesin 😂😂😂😂

  8. Çok güzel olmuş :) İnsanın kendisini anlatması gerçekten çok zor oluyor.
    Ama Dağınık Anne çok güzel anlatmış kendisini. Resme ise bayıldım :)

    1. Kitap Güneşim çok teşekkür ederim :) Nasıl zorlandım anlatamam! Başka blogları çok rahat ve keyifle anlatıyorum halbuki :D
      Resim de organik çizer'e ait :)
      Çok teşekkür ederim!

  9. Bak ben kaçırmışım dağınık anneyi:) Takibe alıyorum. Güzel anlatmışsın kendini. Benim blogum ağırlıklı olarak kitap ve günlük hayatla ilgili. Ben de beklerim:)

    1. Elif Sarı kaçırma beni kaçırma tanışalım :) Güzel yorumun da geldi çok teşekkür ederim :) Döneceğim en kısa zamanda. Kitap ve günlük hayat bana göre, geliyorum bloguna da :)

  10. Yayın/anlatım o kadar güzel olmuş ki blogu bilmeme rağmen merak edip tekrar girdim:)

    1. Haha ;D organik o zaman arada kendimi anlatayım sana gelmezsen :)
      Gökhan nasıl güzelleştirdiyse çok şık durdu yazı :)

    2. Organik çizer, ellerine sağlık, ben kesin dağınık çizdi dedim ama yanılmışım çok güzel olmuş 😉

    3. Çizerler toplanınca normal ;D blog tasarım zamanı header çalışmalarında çizmiştim organik :) telefonundan çizdiği bir taslak ama bayıldık! Ben telefondan fazla çizemiyorum kalem lazım bana Fenom ;D

  11. Dağınık anne blogunda kısır tarifi ver de dillerinden kurtul kızların :)))))

    1. Kızsal Şeyler! Eyvah eyvah hatırlatma dur hahaa :D Yapamam dedim tarif versem yakarlar blogu bak :D tek çare annen, sen onu bir ikna etsen :D

    2. Anaaam fisnik geldi 😂😂😂 o kısır yapılacak yenilecek foto konulacak kaçarı yok 😂 farz oldu farz 😂😂😂 kızsal şeyler!

  12. Ruh ikizim, Dağınık!!!! Anne!!!
    Çizim muhteşem kesin senin kaleminden! ;)
    Yaa dağınıklık bir insana bu kadar mı yakışır ve yapışır, tam seni özetleyen kelime… Senle yazışmalarımızdan konuşmalarımızda çakmıştım asıl beyin dağınıklığı olduğunu ;) Vakitsizlikten yakındığını bilmeyen yoktur ama bu vakitsizlikte harikalar yaratacak nadir şahıslardansın, nev-i şahsına münhasır ahahaha :)
    Tarifler… Şeker olmayışı, katkısız oluşu ile dikkatimi çekti, kalbimi fethetti, buram buram sağlık kokusunu hissettirdi… Özellikle peynir, labne, yoğurt tariflerin… O kavanozlar… Hatta meyveli olanlar… Mevzu junior ise hassasiyetini anlıyor tecrübene şapka çıkartıyorum ;)
    Film dizi yorumlarında tercihlerin olay, kesinlikle arşivlik yapımlar, efsane!
    “Anne-Baba Sendromu” çok iyi geldi… Senin tavsiyelerin çok kıymetli benim için, keyifle dinleyip uygulamaya çalışıyorum. Evlilik ile ilgili tespitlerin gerçekten dikkat edilesi… Ee keyifle kaleme dökünce o samimiyet bizi tavlıyor, bence tam Fenomen’lik kıvamda :)
    Ahaaah diğerleri… “Haftanın Bloğu” bu etkinlik bence Dağınık Anne’nin blog dünyasındaki imzası… Yaratıcı düşüncelerine hayranım bilirsin! ;)
    Ne güzel tanıtım yazısını olmuş bu böyle kalemine sağlık, çok beğendim, ciddiden söylüyorum! Benimki ile kıyaslamam o derece :)
    Ağlama ama “Ps. I love you…”

    1. P.S: Ağladı :.) Ama bak keyiften :.)
      Ruh ikizim… Sana da ne derim bilmiyorum ki… Evet sen beni ilk bulanlardansın ve kısacık zamanda uzun bir yol katettik seninle.. Hiç ayrılmadan :) Hiç de ayrılmayalım! Birlikte dağıtalım her yeri :D Gökhan'ın blogunu da ele geçirdik Fenom! Bir Osmanlı bir biz bu alemde :)))

      Nasıl detay yazmışsın yine her bir maddeyi üşenmeden :) Blogumda emeğin çok büyük! Yazılarımda ilk günlerden bir fark varsa sayendedir!

      Seninle hiçbir işim kıyaslamam haşaa :D mükemmellikte yanına yaklaşamam! Ama beraber yürürüm :)
      Beraber yürüyelim!
      Çok ama çok teşekkür ederim :) Her şey için…

    2. Valla dimi alemin kraliyiz 😂😂😂 blogunda ne emeğim var yaa blog benim zaten 😂😂😂 hiç de değil katılmıyorum emek senin bi kere 😉 BIZ mükemmeliz ki o doğru, aman bitirim görmesin ukala demis bana paso 😂😂😂

  13. aaa Gökhan! sana da teşekkürler böyle fırsatlar tanıdığın için ;)
    Başarılar diliyorum!!!

  14. Dağınık Annenin eğlenceli ve keyifli yazılarından biri daha. Kendini daha güzel anlatamazdı. :)) İyi ki tanımışım seni. Her zaman yaz, bizde okuyalım! Seviliyorsun. <3 Görsele ayrıca bayıldım. :D

    1. İlknurcum çok teşekkür ederim :)
      Yorumların beni hep hep hep mutlu ediyor! Pozitifliğin geliyor hep!
      Sen de seviliyorsun ve iyi ki tanımışız Derya sağolsun ;)
      Görsel Organik'in işi ;)

  15. Yine samimiyetini konuşturmuşsun canım. Daha yakından tanıdık seni bu tanıtım yazısıyla. İyi ki buralardasın, blog dünyasına çok şey kattın. Etkinlik anamız oldun:))) haftanın bloğu etkinligi muhtesem bir fikirdi, sevgi kelebegimiz, geveze pitircigimizsin, seni çok seviyoruz. Hic gitme…..ve gökhan da teşekkürler seni tanıma fırsatı sunduğu için…

    1. Kim geveze :D Güncem :)
      Çok teşekkür ederim, bunları duymak nasıl güzel bir bilsen… Gökhan iyi ki yazdırmış bu yazıyı bana :)
      Siz de iyi ki varsınız! Bitmesin iletişimimiz :)

    1. Ah Sevdican yaşasın! Dağınıklık iyidir değil mi ;)
      Ben de sizi seviyorum çok teşekkür ederim :)

  16. Iyi ki baslamissin. Seninle en ortak noktamiz uykusuzluk. 15 yildir uyutmadi bu cocuklar beni. Insanin 3 çocugu da hortlak cinsinden olur mu olur. Sevgiler canim.

    1. Deryacım :) Seni hiç uykusuz düşünemiyorum biliyor musun? Benim gözümde zaten uyumayan, her daim dinç ve dik bir kadınsın! Çok imreniyorum sana :)
      3 çocuk mu? 15 yıl mı? Her geçen gün beni daha da şaşırtıyorsun!
      15 yıl değildir Derya deme öyle… 2 yaşında her şey değişmeyecek mi! Birden uyumayacak mı olmayacak mı o..

    2. 😂😂😂çok alemsin enerjiksem robot da degilim yani. 15dedigim büyük oglum 15yasinda 6yil ne uyudu ne uyuttu 2.oglum 10yasinda 4yasina kadar sabahlara kadar uyanip tv yi acar sünger bob bakardi kizim 4 yasinda o tamamen hortlak ve bensiz duramiyor. 2yasi da biter masali bizim eve ugramadi anlayacagin çok üzgünüm :)

    3. Ah Derya ne diyorsun bitirdin beni şu anda :S
      Yalnız bu kadar uykusuzluğa rağmen bu serinin devamını çekmiş olmanla gözümde yine çok yüceldin :D
      Tebrik ediyorum :)

  17. Ece Ablacım, gözlerim doldu okurken.. Ne yazacağımı bilemedim. Ne yazayım da senin gibi güzel bir insana, yazdıklarına teşekkür olsun diye düşündüm! Bulamadım :) Her zamanki gibi içimden geçenleri yazma kararı aldım :)
    Blog dünyasının Ece Ablasından bunları duymak! Nasıl gurur duydum kendimle! Hele ki samimiyetimi ulaştırabilmiş olmaktan.. Ne desem bilemiyorum!
    Yorumunu tekrar tekrar okuyorum, sanırım sürekli de okuyacağım!
    Senin kelimelerine yetişmek ne mümkün :)
    Biz de -hepimiz- seni çok çok seviyoruz Ece Abla!
    İyi ki varsın, çok ama çok teşekkür ederim..
    Olur da bize ihtiyacın olursa -konu ne olursa olsun- her zaman yanındayız biliyorsun, senin bizim yanımızda olduğun gibi ;)
    Sevgiler, saygılar!

  18. Gökhan, sana tekrar çok teşekkür ederim!
    O kadar duygulandım ki bu yazıları okurken!
    Bir kere daha anladım ki çok doğru bir karar vermişim blog açmakla ve sizleri bulmakla!
    Kendimi hatıra defterime yazılmış yazıları okur gibi hissettim! Hani merakla her sayfayı çevirirsin de herkes sana güzel şeyler yazar ya çok mutlu olursun! Öyle mutlu oldum, çok duygulandım! Anlatamam!
    İyi ki varsınız hepiniz!

    1. Harikasın Gökhan :) Sınavların var bu hafta, hepimiz adına 'Allah zihin açıklığı versin' diyorum. Anne dualarıyla gir sınava, hepsi ama hepsi bildiğin yerden gelsin, şans seninle olsun :)

  19. Hepiniz onun çeşitli özelliklerinden bahsetmişsiniz.Sözünün arkasında durup durmamaları büyük bir dikkatle izlerim. Hepiniz gençsiniz.Ben 60 küsur yaşımda olduğum için samimiyetle, samimiyetsizliği ve olan biteni, bu sessiz ama gizemli dünyada neler olduğunu, değişimleri, ufak bir gezinti ile anlayabilirim.İnsandan daha değerli hiç bir şey olmadığını yazabilirim.Her şeyin farkında olduğum halimle samimiyetinden asla şüphe etmediğim iki kişiden biri dağınık kızımdır.Seni seviyorum kızım.Sana da başarılar oğlum.Gelişmelerden beni haberdar edersen sevinirim.

  20. Çok severek takip ettiğim blog. Ayrıca çok başarılı ve yardımsever bir blogger arkadaşımız

    1. Nilgün Aydın, çok mutlu oldum yorumunuza :) Sizden (böyle başarılı bir bloggerdan) bunları duymak çok güzel, çok teşekkür ederim :)

  21. İyi ki tanıdım dediğim kişilerden dağınıkanne kucak dolusu sevgiler yolluyorum ona.

    1. Hatice Hnm çok mutlu oldum bu mesaja :) Ben de sizi iyi ki tanımışım!!!
      Aldım sevgimi ve katbekat fazlasını gönderiyorum size!
      Çok teşekkür ederim :)

  22. Komşummmm kaç tane anne peynir ve yoğurt yapar ki hem de sürekli ;) ketçap bilem yaptın daha ne olsun :)) ama şu sıralar çok yok orası ayrı :D

    Misal eksiklik var bu yazı da, dağınık demek = yılın en iyi yorumcusu demek cık cıkkkk burayı ben altın tepsi de 1.kalite kağıtta çıktı alıp dışın da kurdelesiyle yakana asıyorum ;))) birde sohbet muhabbet kimde yapayım hiccç bana kim yorumlar da yetişcek komşum lütfen buralara bir el atalım ayıp günah yahu 😂😂

    1. Evet Komşum diyemedim 'gelirim blogu da dağıtırım' diye şimdi korkutmak gibi olmasın dedim çaktırma bence ;D özümde çok derli toplu bir insanım ben :)
      Evet yahu ev mandıraya döndü bakalım :) Yeni tarif paylaşabilsem keşke.,

  23. Her yazıyı okuduktan sonra eğer zamanım varsa altındaki yorumları da pas geçmem. Bazı yazılara çok sayıda yorum yapılıyor. Tanıtım yazınızı okuduktan sonra kaç yorum aldığınıza bakmadan yorumları ve verdiğiniz cevapları okumaya başladım. Beş, on, yirmi kadarını okuduktan sonra kendi kendime artık ne zaman gelecek bunun sonu demeye başladım. Ama inat ettim hepsini sonuna kadar okudum. Yazınız kadar kurduğunuz sıcak ilişkiler ve gelen yorumlar da çok hoş. Dağınıklığı özendirici bir yanınız var :) Biraz dağınık olmanın mahzuru yok. Dağınıklığın da bir düzeni olduğunu ben çalışma masamdan bilirim :)

    1. Sevgili Kaystros Tyrha :)
      Ne çektiniz benim yorumlarımdan :D Yakında ismimi gördüğünüzde yorumlara uğramayacaksınız korkarım :)
      Çok güldürdünüz beni ama sevinç içerikli bir gülme oldu bu! 'Bu kadar çok yorum mu olur yahu?' sorusu bence bir blogger için büyük keyif, gerçekten çok mutlu ettiniz beni ;D
      Umarım kalıcı hasar bırakmamışızdır :)
      Çok teşekkür ediyorum sabrınız için de! Sonuna kadar geldikten sonra arkanıza bakmadan kaçmayıp yorum yazdığınız için de ;)
      'Dağınıklığın düzeni' kesinlikle imzamı atacağım bir ifade! Dağınık gözükse de her şey yerli yerinde ve hemen ulaşılır vaziyette ;)
      Sevgiler, Saygılar

    1. Bu sıcak hoşgeldin için teşekkür ederim Emre Yıldırım :)
      Bu ara ismini çok duyuyorum, eminim daha sık görüşeceğiz ;)

  24. Çok samimi çok içten aslında tam da sizi anlatan bir yazı olmuş, kaleminize sağlık, Gökhan Bey'e de teşekkürler bizi bu yazıyla buluşturduğu için :)

    1. Hatice Şen Doğan, ne güzel yorumlar alıyorum çok teşekkür ederim sözlerin için ;)

    1. Esmanur çok teşekkür ederim! ;)
      Annelik dayanışması kaçınılmaz değil mi ;)
      Sevgiler!

  25. Dağınık Annemiz çok güzel olmuş bende pek blogum hakkında yazmayı beceremeyenlerdenim bir de ben yazamam demişsin yazarım desen neler yazardın demek ki :D Seviliyorsun ♥ :)

    1. Mendi :) yorumların ne kadar sıcak yahu :)
      Ben senin için yazarım sen yeter ki iste :D kendin için yazmak zormuş başla başla bitmedi :D
      Çok teşekkürler :)

  26. Çox gözəl yazmısan Dağınık Anne :)) Dağınıq olmaq gözəldir. ;) Dediyin kimi (sənin blog yazından bura gəldim halbuki hər iki blogu izləyirəm :D ) insanın özü haqqında yazması həqiqətən də çox çətindir, ancaq səndə alınıb , təbriklər :)

    1. Nana Happy çok teşekkür ederim güzel sözlerin için :) Blog dolaşmak güzel değil mi :D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu