GenelKişisel

Başımız Sağolsun

Hani sözün bittiği yer vardır ya işte şu anda tam sözün bittiği yerdeyim. Ne diyeceğimi, ne yazacağımı bilmiyorum. Hepimizin başı sağolsun. Saldırıda hayatını kaybedenlere Rabbim’den rahmet diliyorum. Rabbim kalanlarına sabır versin inşallah. Yaralı olanlara ise acil şifalar diliyorum.  Terörü lanetliyorum. Rabbim hepsini bildiği gibi yapsın inşallah.

İlgili Makaleler

26 Yorum

  1. Sağol ablacığım,tarih suçluları cezalandıracaktır,sabır dışında yapabileceğimiz bir şey kalmadı.

  2. Söyleyeceklerimiz boğazımızda düğümlendi aslında. Allah hepimize sabır versin, bu terörü gerçekleştirenleri cezasız bırakmasın inşallah. Başımız sağolsun.

  3. Amin, Gökhan Tekin!!! Söz hep bitiyor ama en acısı kayıplar artıyor, güven duygusu yitiyor, umutlar gerçeklerle çarpışıyor… güzel günlere özlem artıyor, dua dan başka da bir şey gelmiyor elden, ne acı :(((

  4. İnsanın gerçekten sinirleri bozuluyor artık. Ülkenin başkentinde T.C. vatandaşları ölüyor, istihbarat teşkilatımızın haberi yok! İnsan bi süre sonra "bu nasıl ülke kardeşim? Bu ne ya! Bu ne!" diyor ve asabı bozuluyor! Vefat eden her yurttaşımız için tek tek başsağlığı diliyorum bende buradan.

  5. Başımız sağolsun. Allah ölenlere rahmet,yakınlarına sabır versin. Zihni bozuk kişilerinde düşüncelerinin düzelmesini nasip etsin inşaallah.

  6. Başımız sağ olsun. Suçsuz insanları katleden terörü lanetliyorum. Geride kalanlarına Allah sabır versin.

  7. Merhabalar Gökhan Bey.
    Söz konusu yorumu sakıncalı bulursanız yayınlamayabilirsiniz. Önce tüm terör saldırılarında yaşamlarını yitiren polis, askeri ve sivil kardeşlerimize Cenab-ı Hakk'tan rahmetiyle, mağfiretiyle ve merhanetiyle muamele eylemesini niyaz eder, acılı ailelerinin acılarını hfifletmesini ve onlara sabr-ı cemil ihsan eylemesini dilerim.

    Bu iktidar, bu kafayla, bu zihniyetle, bu idareyle başımızda olduğu sürece biz daha çok terör saldırıları ile karşı karşıya kalacağız!..
    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun.

    1. Merhabalar Recep Bey
      İnşaallah halkımız gereken cevabı verecektir zamanı geldiğinde.

  8. Ne hale geldi ülkemiz, her an bomba patlayacak korkusuyla insanlar tedirgin ve alçakların hedefine ulaşıyor.

    Allah şehitlerimize rahmet eylesin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu