GenelKişisel

İnsanlığımızın Katledildiği Bir Gün

 

Bugün Ankara'da ardı ardına iki patlama gerçekleşti 86 kişi hayatını kaybetti ve bir çok kişi yaralı halde , Her kim insanlarımızın huzurunu bozuyorsa, bozmaya çalışıyorsa Rabbim onların belasını versin, Ülkemizde üç gün yas ilan edildi , Rabbim olayda hayatını kaybedenlerin kalanlarına sabır versin.  bunları yapanlara diyecek bir söz bulamıyorum siyasi liderlere baktığımız zaman o onun üstüne atıyor , o onun üstüne atıyor bana göre bu olayda bütün siyasi liderler suçludur. 

 

Çünkü bana göre hiç biri ülkemiz için bir şey yapmıyor. Hepsi aynı hepsi ceplerini doldurma derdinde kimse halk için, millet için bir şey yapmıyor onlara göre varsa yoksa koltukları , lüks yaşamları başka dertleri yok eğer öyle olmasaydı ülkemiz şu anda bu durumda olmazdı. Burada şunu da belirteyim kimse beni yanlış anlamasın ben ne sağcıyım nede solcuyum , bu olayın altında her kimin eli varsa Rabbim onların belasını versin inşallah.

 

Patlamada hayatını kaybedenlerin Allah rahmet dilerim. Rabbim kalanlarına sabır versin inşaallah

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Amin. Aminnnn. Ya adam 2002'de sıfır terörle iktidara geldi. 14 yılın sonunda ülkeyi getirdiği noktaya bak. Mahvetti ülkeyi. Hala da cehape yaptı, paralel yaptı, şu yaptı, bu yaptı diyor. Kendisinin hiçbir kabahati yok!

  2. Merhabalar.

    Ülkemizi, emperyalist ülkelerin ekmeğine yağ sürerek bu hale getirenlerin kimler olduğunu burada tekrarlayarak yaraya ilaç olmayacak beyhude bir tartışmanın içine girmek istemiyorum. Şu anda ülkemizin saplandığı bu bataklıktan, ülkemizi kurtarmanın çarelerini araştırıp milletçe tek yumruk ve tek yürek olmaya bakalım.

    Ülkemizin ve milletimizin birliğine ve dirliğine yapılan bu hain ve menfur bombalı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu saldırıyı tezgahlayan ve yapanların Allah belasını verir inşAllah.

    Bu menfur saldırıda yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ve milletimize sabr-ı cemil diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.

    Cenab-ı Hakk, ülkemizin yar ve yardımcısı olsun. Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun.

    1. Merhaba Recep bey , aslında dediğiniz gibi söylenecek çok söz var fakat bende kimseyle tartışmaya girmemek adına sözlerimi uzatmadım. Bu olayın altında her kimler varsa Rabbim onların belasını versin inşaallah. Saygılarımla

  3. Allah gerçekten yardımcımız olsun. Ülkemizi, kardeşliğimizi bozmaya çalışan şereften yoksun insanlar yüzünden acılarımız gitgide büyüyor. Umarım en kısa sürede acısız günlere geri döneriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu