Kişisel

Sizce Hangisi Daha Güzel Olur?

Bir türlü karar veremediğim bir konuda sizlerinde fikrini almak istiyorum. Rica etsem görüşlerinizi bildirir misiniz?  Kullandığım temada üst kısımda ( header bölümünde) uzun süredir aşağıdaki 1. Resmi kullanıyordum fakat yaklaşık 1,5 yıldır aynı resmi kullandığım için biraz değişiklik yapmak istedim fakat dediğim gibi bir türlü karar veremedim. 
 
Sizce aşağıdaki resimlerin hangisini kullansam daha güzel görünür. Şu anda deneme amaçlı olarak kullanmak istediğim resmi koydum daha iyi karar verebilmeniz açısından eğer güzel yorumlar gelirse şu andaki ( Trabzon uzun göl resmi ) duracak yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
 
 
Yaklaşık 1.5 yıldır Kullandığım  Resim
 
Sizce Hangisi Daha Güzel Olur?
 
Şu Anda Kullanmak İstediğim Fakat Kararsız Kaldığım Resim
 
 
Sizce Hangisi Daha Güzel Olur?
 

 

İlgili Makaleler

40 Yorum

  1. bence Uzungol resmi de , yalniz uzunlamasina cok cekildigi için mi bilmem sanki foto biraz deforme olmus gibi. hani yazinin içinde kullandigin uzungol fotosu super ama header a ekleyince azcik enine cekilmis gibi ama her halukarda seçimimi ondan yana kullaniyorum

    1. İkisi de çok hoş ancak ilkindeki ışık olayı çok hoşuma gidiyor.Yani etkileyici:) Aslında karar vermek çok zor ama ilki derim:)

  2. İkisi de güzel ..İkincisi altı siyah olduğu için belki elenebilir oysa ilkinde şehrin tam ortasında meydana gelen ışık var bu ziyaretçiye umut veya her an çıkacak bir şeylerin habercisi gibi bir izlenim bırakıyor kanımca ..Uzungöl teması güzel sadece ışık olayı istenilen ilgiyi uyandirmiyor. .kolay gelsin :)

    1. Görüşünüzü bildirdiğiniz için çok çok teşekkür ederim, Yorumunuzdan 1.resmin daha iyi olacağını anladım. Yani şu durumda sizce hangisi daha güzel

  3. Birincisi daha artistik. Ama ikinci resmin üstüne "blog gökhan tekin" yazısını tekrardan (birincisinde olduğu gibi) yapabilirsin. Ayrıca ikinci resmin renklerini de soluklaştırırsan ilki gibi görsel açıdan tatmin edebilir.
    Aslında ikisi de güzel :D

  4. (düzeltme: Resmin yüklenmesi zaman aldığı için "blog gokhan tekin" yazısı geç çıktı. bu yüzden "yerleştirme"yi göremedim. Şu durumda sadece renkleri soluklaştırsan fena olmaz gibi.)

  5. Şu durumda sanıyorum ki ilki daha uygun ..Bakın güzel demiyorum uygun diyorum ..belli ki bir değişikliğe gitmek istiyorsunuz ama ilkinden de vaz geçemiyorsunuz..aynı temaya sahip başka bir resim bulun böylece hem eskisini aratmayacak hem de yeni olacak ;)

    1. Teşekkür ederim , aslında dediğiniz mantıklı fakat yorumlar genelde ilk kullandığım resmin daha iyi olduğu yönünde sanırım tekrar ilk kullandığım resim olacak

  6. Ben değişikliği sevenlerdenim. :) Bu yüzden şu an kullanmak istediğini yani ikinci resmi kullanırsan daha iyi olur gibi. Ama yine de son karar senin Gökhan Abi.

    1. Bu arada, ben yorum yaptıktan sonra fark ettim uzun göl fotoğrafının koyulduğunu. Bu yüzden şunu da söylemeliyim; Bence fotoğraf şu an panorama çekim gibi durduğu için çok daha güzel görünüyor.

  7. 1.5 yıldır kullanmış olduğun çok daha iyi bana göre. Blog tasarımına ve renklere diğer fotoğrafa göre daha uyumlu. Uzun Göl fotoğrafının boyutu küçük olduğundan sanırım; header kısmına eklediğinde fotoğrafın oranları bozulmuş. Bu da göze hiç hoş gelmiyor.

    Özetle ben önceki kullanmış olduğun diyorum. ;)

    1. Çağrı abi öncelikle görüşünü bildirdiğin için çok teşekkür ederim. Evet abi dediğin gibi uzungöl resmi çok küçük olduğu içinde header de genişlediği içinde çok güzel görünmedi, zaten yorumlar da genelde ilk kullandığım resim yönünde sanırım yine ilk resim olacak tekrar teşekkür ederim Çağrı abi

  8. sanki 1. resim böyle daha ilgi çekici gibi daha profesyonel duruyor bence. Uzungöl'ün güzelliği takdire şayan gerçi ama yine de sanırım 1. resim diyeceğim ben :) selamlar

  9. Uzungöl resmini kullanmak istediğiniz için pek etkileyici olmak istemiyorum aslında…. Çünkü sizin içinizden o geçiyor ama eski resim daha aydınlık…"Blog Gökhan Tekin" başlığıyla da uyum içerisinde… Bloga modern bir hava veriyor… Ama içinizden geçen belki de en iyisidir.. Sizin içinize sinmesi önemli…

    1. Öncelikle güzel yorumunuz için gönülden teşekkür ederim. Aslında benimde gönlümden geçen ilk resim yani daha önceki kullandığım resim fakat uzun göl resmide güzel görünüyordu fakat üst kısıma koyunca genişlediği için görsel olarak güzel görünmedi , zaten yorumlarda genelde 1.resimden yana o yüzden yine 1. resimi kullanacağım tekrar teşekkür ederim

  10. Bende ilk fotoğraftan yanayım.Blogunuza yakışıyordu:)Bu arada benim bloguma bulunduğunuz katkılardan dolayı teşekkürlerimi de paylaşmak isterim tekrar emeğinize sağlık yardımınız ve uğraşlarınız için teşekkürler

    1. Genelde yorumlar ilk fotoğraftan yana büyük bir ihtimalle yine eskiden kullandığım ilk fotoğrafı kullanacağım, Rica ederim bir fayda olduysa ne mutlu bana

  11. senin memleketten yok mu bi manzara;)
    ben de 1.yi seviyorum ama deisiklik olsun biraz yaaa sonra yine değiştirirsin ;)

    1. Aslında var ama profesyonel olarak çekmek gerek
      Genelde yorumlar 1.resimden yana büyük bir ihtimalle yine 1.resim olacak
      Bu arada görüşünü bildirdiğin için çok teşekkür ederim Başkan :)

  12. Aynen insan seneler geçince aynı tasarımdan sıkılabiliyor, değişim yapmak bence iyi olur. İki resimde güzel abi, ama bu iki resim dışında başka resimde olabilir, mesela güzel bir manzara resmi denenebilir.

    1. Öncelikle görüşünü bildirdiğin için teşekkür ederim kardeşim. Evet aslında araştırsam temaya uygun belki başka resimler de bulabilirim ama çok gelen yorumlar 1. resimden yana bende çok seviyorum 1. resmi fakat karar veremiyordum bu şekilde bir karara varacağım.

  13. 1,5 yıldır kullandığınız resim le devam edin bence çok şık çok güzel çok da estetik :)

    1. Evet neredeyse bütün yorumlar bu yönde , zaten eski resimi ekledim tekrar
      teşekkür ederim.

  14. Resim bencede oldukça iyi. Sıkılmışlıklar olabilir ama en azından revize edilebilir. Direk değiştirme değildi. Üzerinde ufak tefek değişimler yapılabilir.

    1. Evet aslında sıkılmıştım 1. resimden fakat yorumlar genelde 1.resim için geldi bende tekrar 1.resimi eklemeye karar versim , güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu