Kitap Yorumları

Emine Özdemir Çözüm Var Sorun Yok

 Bugüne kadar çok fazla kişisel gelişim kitabı okumadım. Sadece bir kaç tane okudum, en son Emine Özdemir 'in Çözüm var sorun yok kitabını okudum. Kitabı okuduktan sonra kendi kendime iyi ki bu kitabı almışım bu kitabı dedim.  Böylesine güzel bir kitap yazdığı için yazara bir teşekkür etmek için bir e-posta gönderdim sağolsun hemen cevap verdi.
 
 
Emine Özdemir Çözüm Var Sorun Yok
 
 
 Kitap konular haline yazıldığı için sıkılacağınız düşünmüyorum , her konu sonunda bir de testler var ayrıca her konu  yazarın veya ünlü kişilerin güzel gözleriyle de zenginleştirilmiş, neredeyse her konuda konuyla alakalı bir hikaye anlatılmış.  Geçmişte yaptığınız hatalar için neler yapabilirsiniz, bir insanı kırdığınız zaman o kişinin gönlünü nasıl kazanabilirsiniz, ona karşı nasıl davranmalısınız , öfkenizi nasıl kontrol edebilirsiniz ve empati konularından sıkça bahsediliyor kitapda.
 
 
Emine Özdemir Çözüm Var Sorun Yok
 
 Söylemiştim ya her konuya göre bir hikaye mevcut kitapda diye , benim en çok hoşuma giden  hikayelerin sayfalarının sizler için resmini çektim resimlere tıkladığınız zaman büyüyecektir dilerseniz sizde hikayeyi okuyabilirsiniz ben burada anlatmak yerine fotoğrafını çektim. Eminim ki hikayeyi çok beğeneceksiniz.
 
 
Emine Özdemir Çözüm Var Sorun Yok
 
 
 Sonuç olarak; Eğer kişisel gelişim kitabı okumak istiyorsanız ve acaba hangi kitabı okuyayım diye düşünüyorsanız bu kitabı tavsiye ederim.  Ben çok beğendim. Arkadaşlar sizinde bana bu tür kişisel gelişim kitapları tavsiyelerinizi alabilirim yerli veya yabancı fark etmez

İlgili Makaleler

20 Yorum

  1. Vallah bu kitapı ben de senden ala bilirim. Çala da bilirim hatta. Biliyorsun belki çiçek ve kitap çalmak hırsızlığa dahil değildir :))) Ben kişiselgelişim kitapları delisiyim. "Zorluklara karşı kendini ateşle" yi okumani tavsiye ederim. Bu kitapda da gözüm kaldı haberin olsun :)))

  2. Kitap içerik olarak çok donanımlı gözüküyor. Okumak lazım diyorum. Bu güzel yazı için teşekkürler…

  3. Kitap tavsiyen için teşekkürler Gökhan. Kişisel gelişim yazarları içerisinde Mümin Sekban'ı başarılı buluyorum. Özellikle Ya Bir Yol Ya Bir Yol Aç ya da Yoldan Çekil kitabının bendeki tesiri büyüktür. Ayrıca Üstün Dökmen'in bütün kitaplarını (roman tarzında yazılan Küçük Şeyler ve Ladesçi hariç) kronolij sırayla okuma kararı aldım ve yayımladığı ilk kitabı da aldım (ancak ismini şu an hatırlayamadım)

    1. Rica ederim Evren abi , ayrıca kitap tavsiyelerin için ben teşekkür ederim dikkate alacağım.

  4. Kişisel gelişim kitabı henüz hiç denemedim.Ancak düşündüm de bu kitap iyi bir başlangıç olabilir.Bunu bir yere not ettim.Tanıtım için teşekkürler,sevgiler.

    1. Rica ederim. Bence güzel bir başlangıç olabilir kişisel gelişim için Çok güzel bir kitap

  5. "siz verdiğiniz notunuzu değiştirmeyin, ben de hayallerimi" çok iyiydi !!
    Ben severim kişisel gelişim kitaplarını. çok aşırı sevmesem de yine okurum. moral oluyor, motivasyon oluyor. güzel bir paylaşım, ilk yayınladığında okumuştum anca yoruma gelebildim.
    teşekkürler ;) yakın zamanda kitap alımlarım olacak bunu da alacağım ;)
    sizin oralar şimdi çook sıcaktır di mi, biz izmirde pişmeye başladık:( hatay'ı düşünemiyorum *-* adanaya gitmiştim geçen sene , ben dedim ki güneş herhalde yeryüzüne düştü *-*

    1. Evet hikaye gerçekten çok güzeldi. Kişisel gelişim kitapları motivasyon konusunda iyi oluyor. Aynen Başkan burası gerçekten çok sıcak ve çok nemli bir bölgedir. Annemler 10 güne kadar yaylaya göçecekler düşün yani o kadar sıcak

    2. aa süpermiş ya blogun. bunu daha önce paylaşmış mıydın ki? ben kasaba fotolarını paylaştığını hatırlıyorum ama blogunu yazdığını hatırlamıyorum ki *-*

    3. Hayır, Site benim fakat yaklaşık 10 gün önce sitede başka bir arkadaşı yazar yaptım ben pek ilgilenemiyorum bu blog ile o yüzden arada sırada arkadaş bir şeyler ekliyor zaten sitedeki bir çok içerikteki bilgileri de ben o kişiden alıp eklemiştim dikkat ettiysen Amanos Keşif var o derneğin kurucusudur kendisi Nazım Sönmez

    4. güzel olmuş Gökhan, bak sayenizde oraları tanıyoruz;) elinize sağlık yazar arkadaşının da senin de;)

  6. Merhabalar.

    Her ne kadar "sorun" diye bir kavram dil biliminde "sıkıntı veren durum, dert" olarak yerini almış olsa da hayatın tadı, tuzu ve biberidir. Cenab-ı Allah yeter ki hiç bir kuluna dermansız dert ve taşıyacağından fazla yük yüklememiş olsun.

    En kısa zamanda ve ilk fırsatta okumak üzere, kitap tanıtımın için çok teşekkür ederim.

    Selam ve dualarımla.

    1. Merhaba, Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim , Allah herkesin kalbine göre versin inşallah

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu