Blog İpuçları

Bumerang Reklamları Nasıl Eklenir?

Bu yazımda özellikle blog yazmaya yeni başlayan ve blogun da Bumerang reklamlarını yayınlamak isteyenler için Bumerang reklamlarının sitemize nasıl ekleyeceğiz  resimler ile anlatmaya çalışacağım aslında bu iş çok kolay sadece iki dakikalık fakat bir kaç kişiden bu konuyla ilgili, Bumerang reklamlarının nasıl ekleneceği konusunda mesajlar aldıktan sonra böyle bir anlatım yapmak istedim umarım faydalı olur. İşlemleri sırası ile takip ettiğinizde çok rahat bir şekilde , bu işlemi , bumerang reklamlarını eklemiş olacaksınız. Resimler üzerindeki yazıyı okuyamazsanız resime tıklayın resim büyüyecektir daha rahat okursunuz.
 
 
Bumerang Reklamları Nasıl Eklenir?
 

1. Yukarıdaki resimde , Bumerang kontrol panelinize girdikten sonra Tekliflerim bölümünde tıklayarak sitenize ekleyeceğiniz reklam bölümüne gireceksiniz

 

Bumerang Reklamları Nasıl Eklenir?
 
 
2. Resimde gördüğünüz bölüme , Burada teklide gözat yazıyor fakat ben resimi tamamlanmış bir reklamdan aldığım için siz Teklife Katıl seçeneğine tıklayacaksınız , daha sonra 3 numaralı işlemi takip edin.

 

Bumerang Reklamları Nasıl Eklenir?
 
 
3. Burada sitenize ekleyeceğiniz reklamı göreceksiniz Önce Reklamın başığını kopyalayarak Blogger panelinizde Yeni yayın ekler gibi Blogunuzda yayın editöründe Başlık kısmına reklamın başlığını yani az önce kopyaladığınız reklam başlığını yapıştıracaksınız. Daha sonra teklif içeriğini ve takip kodunu kopyalayın ve sitenizin HMTL bölümüne yapıştırın. Ben blogum da HTML bölümünün nerede olduğunu bilmiyorum diyorsanız korkmayın aşağıdaki resimde onuda gösterdim. Aşağıdaki resime bakmanız yeterlidir.

 

Bumerang Reklamları Nasıl Eklenir?

 

Yani kısacası , sitenize / blogunuza bir yazı ekler gibi ekleyeceksiniz.
 
 
Bumerang Reklamları Nasıl Eklenir?
 
 
4. Bu bölüm çok önemli  yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra yani sitenize / blogunuza reklamı ekledikten sonra , Eklediğiniz  reklamın altında http:// ile başlayan ince uzun bir kutucuk göeceksiniz oraya eklediğiniz bu içeriğin / reklamın tam linkini yapıştıracaksınız ve Gönder butonua tıklayacaksınız. Eğer bu son işlemi yapmazsanız  sitenize  / blogunuza eklediğiniz reklamdan bumerang reklam yöneticilerinin haberi olmaz ve reklamanız onaylanmaz. bu işlemi yaptıktan sonra yani linkinizi gönderdikten sonra size en geç 2 – 3  gün içinde bir e-posta gelir ve reklamın sitenizin anasayfasın ne kadar kalacağı yazar. o süre içinde reklamı anasayfadan kaldırmayacaksınız. Anlamayan arkadaşlar olursa yardımcı olmaya çalışırım.

 

 

İlgili Makaleler

57 Yorum

  1. Abi yazın için teşekkürler. Faydalı bilgilerini sunmuşsun yine. Eğer ki Bumerang'dan teklif alırsam bir dha bakarm İnşallah. Sağolasın abi.

  2. Ben sıkıldım bu bumerang dan bi daha da bulaşmicam zaten sayfamdaki logoyu da değiştirdim.

    1. Başkan Bumerang yazarkafe üyeliği için yani yazılarını yazarkafe de yayınlamak için Platin üye olmak gerekiyor. Bumerang yöneticileri üyelik tiplerini kendileri belirliyor 3 tip üyelik var , Bronz üyelik , Altın üyelik ve Platin üyelik Bumerang yönetim paneline girdiğinde yukarıda sol tarafda üyelik tipini görebilirsin.

  3. Sevgili yardımsever blogger insanı,
    Yazınızla beni aydınlattığınız için çok teşekkür ediyorum. En ince ayrıntısına kadar anlatmışsınız. Siz bu yazıyı yazana kadar google arama motoruna yazmadığım şey kalmadı. Ve hiç bir yazı yeterli olmadı. Google' da ben de çok sıkıldım kendimden :)) Bu yazı ile emin olun pek çok kişiyi de aydınlatmış olursunuz.
    Siz hep yazın, ben hep okurum ;)

  4. merhaba gökhan bey. henüz teklif almamış olmama rağmen okudum yazınızı teşekkürler. bronz üyeyim. yeni yeni ilgileniyorum bu işle. blog üzerinden kazanç elde edebilmek için yazarkafe linklerini paylaşmak gerekiyormuş. link paylaşımının nasıl olduğunu bilmiyorum. eğer zahmet olmazsa tekliflerin nasıl yayınlanacağını anlattığınız gibi anlatabilir misiniz?

    1. Merhaba , Bronz üyelerin yazarkafe'de yazılarını paylaşma hakkı olmuyor. Sadece Platin üyeler , Yazarkafe'de yazılarını paylaşabilir.

  5. Merhaba Gökhan Bey, ben bir kaç gün önce bir reklam teklifi aldım ve teklife katıldım. Ancak yayın aşamasında kalan gün sayısı 30 dan başladı. Yani ben reklamı 30 gün boyunca mı yayında tutmalıyım? Ama Boomads support ta 3 günlük yayın aşaması yazıyor. teşekkürler.

    1. Evet 30 gün boyunca anasayfada görünecek veya reklamdaki bir resmi anasayfasında görünecek bir yere ekleyip reklamın olduğu sayfaya link verebilirsiniz

  6. Bizim gibi acemiler icin cok iyi bir sey tecrübeli olanlarin bilgilerini paylasmasi. Tesekkürler.

  7. Bu konuyu araştırayım dedim siz çıktınız karşıma :) Herhalde yeni olduğumdan içerik az olduğu için bronz üyeyi bekliyorum bakalım bir gün reklam verirler, bilgiler için teşekkürler..

  8. Keşke ben bu yazınızı çok değil iki gün önce göreydim :( Bilmeden yaptığım hata ile gelen teklifi yanlış gönderdim. Reddedildi ibaresi ile karşılaştım. Bir daha teklifin gelme olasılığı var mıdır?

    1. Bildiğim kadarıyla reddedilince tekrar gönderebiliyorsunuz doğrusunu yaptığınızdan emin olun ve tekrar gönderin. Denemekte fayda var.

      Diyelim ki bu telkifi yayınlamadınız teflifler yine gelir merak etmeyin.

  9. Merhaba, videonuz çok yardımcı oldu fakat URL'yi kopyaladığımda ''Bu yazının sitenize ait olmadığı tespit edilmiştir'' sorunuyla karşılaştım lütfen yardımcı olur musnuz

    1. Merhaba
      Yazıyı sitenizde yayınladıktan sonra tarayıcıdaki adres satırının tamamını kopyaladığınız'dan eminmisiniz? Acaba yanlışlıkla farklı bir yazının URL'sini kopyalıyor olabilir misiniz?

      Eğer video da anlattığım şekilde yapıyorsanız herhangi bir sorun olmaması gerekiyor.

    2. Evet tamamını kopyalamıştım fakat bumerang'a blogumun URL'sini kopyalarken blogspot.com.tr/ şeklinde kopyaladığım için hata vermiş ..sorunu çözdüm ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

  10. Gökhan Bey Makaleniz İçin Teşekkür ederim bumerangda bronzum bir üst seviyeye nasıl çıkarım

    1. Rica ederim.
      Açıkçası bu biraz karışık bazen bir bakıyorsunuz çok kaliteli bir siteyi altın üye yapıyorlar, bazende bir bakıyorsunuz içeriklerinin tamamı kopya içerik olan siteyi platin üye yapabiliyorlar.

      Fakat size tavsiyem içerik sayınız az ise içerik sayısını çoğaltmanız ve düzenli olarak yazmaktır.

  11. yazınız için teşekkürler ben paylaştım ama reklam kabul et bölümünde kendi linkimi yazacağım bölüm çıkmıyor ne yapmam gerekir

    1. Rica ederim.
      Bumerang yönetimi ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Çünkü o kısımı ayarlayan kendiler. Eksik bir şey yapmış olabilirler.

  12. Bu paylaşımınız için öncelikle çok teşekkür ederim. Ve bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. Anlattığınız her şeyi yaptım ve sorun yok. Tek merak ettiğim, bumerang teklifinin sonunda "teklif görselini kopyalayın" diye bir not var. O görseli paylaşımın hangi kısımlarına eklememiz gerekiyor? Ya da kullanma zorunluluğu var mı?

    1. Teklif görseli dediği size verilen teklif içindeki resimin URL'sidir yani o resmi de yazı içinde sizden istenilen yere yazının içine eklemeniz.

      Evet yapmanız gerekir aksi takdirde reklamınız onaylanmaz.

  13. merhabalar gökhan bey, bumerang teklifi yayınlayacağım ancak, teklifi eklediğimde ana resim gözükürse video, video gözükürse resim gözükmüyor bir yanlışlık var ama çözemiyorum nasıl yapmalıyım, karma html gibi bir şey yazıyor yardım edebilirmisiniz

    1. Merhabalar Esra Hanım.
      Size verilen kodların içinde resim veya video veya her ikisinin de kodu mutlaka vardır. Eğer resim veya video çıkmıyorsa bumerang yönetimine e-mail atarak sorunu bildirin, muhtemelen size yanlış kod göndermiş olabilirler.

      ÖNEMLİ BİLGİ : Blogunuza baktım HTTPS açık değil büyük bir ihtimalle sorun bu yüzden kaynaklanıyor olabilir. Blogger paneliniz de

      Ayarlar / Temel bölümüne tıkladıktan sonra HTTPS Yönlendirmesi yazan yer var o kısımın karşısında yazan Hayır yazan yerin üzerine tıklayarak Evet yapın sorun düzelecektir.

      Eğer yine düzelmezse bumerang yönetimine e-mail atarak sorunu belirtin size yeni bir kod göndereceklerdir.

  14. Meraba abi.Ya banada teklif geldi.Dur bi yapayim dedim ama sitem error oldu.olmuyor.Html kısmına yapistirdim ama kutuck cikmadı.Gelen maile soru sordum hata verior anlamadim ne yapacagmi

    1. Merhaba kardeşim, sitene baktım yapmışsın zaten video da ayrıntılı olarak anlatmıştım ama videoyu çok önceden çekmiştim sesim hiç çıkmamış :)

    2. Eşim görsellerden yararlanıp yapmış.Mobilden olmuyor.Ancak video gözükmediği için reddedildi.Http olacak şekilde mi url yi yazmaliyiz ? Bilemedik abi ya

    3. Sitene baktım, yazı Bumerang'ın istediği şekilde eklenmiş, yazıyı ekledikten sonra yazının linkini yani adres çubuğundaki URL kısmının tamamını yazıyı aldığın bumerang hesabının altında ekleyeceğin yer var, yani bumerang'ın sana verdiği yazıyı sitene ekleyeceksin sonra da yazının sitene eklediğin yazının linkini URL'sini bumeranga göndereceksin.

      http: kısmından başlayıp tamamını göndereceksin sonrada onaylandı veya kabul edildi gibi bilgilendirme mesajı gelir hepsi bu kadar.

    4. Tamamını gönderdik onay aşamasindayken video eklenmedigi icin reddedilmistir yazisi geldi.Sanirim https seklinde değilde http seklinde eklemeliyiz.

  15. abi iyi hoş çok güzel anlatmışsın ve herkese güzel güzel geri dönüş yapmışsın bundan dolayı seni tebrik ediyorum :) Benimde bir sorum olacaktı bumerang üyesiyim şablonunu siteme ekledim rss twitter instagram telefon numaram ekli ve hesaplarım bağlı ama üyeliğim hala bronz ve ne teklif var ortada ne de sitenize şablonu başarıyla eklediniz gibi bi geri dönüş yok u konuda beni aydınlatabilir misin lütfen…

    1. Rica ederim.
      Zamanla ve sitenin değerlerine göre değişecektir.
      Bumerang'ın bazı şartları var. Kendi sayfalarında yazıyordur şu anda tam aklımda değil.

      Ama şöyle söyleyeyim; düzenli olarak içerik girdiğinde ve sana verilen reklamları doğru bir şekilde yayınladığında, üyeliğin bir üst seviyeye çıkacaktır.

  16. Gökhan Bey Merhaba, Yeni bir teklif aldım. Onay beklerken düzelme talebi mesajı geldi. Url'yi düzenlemeden, yeniden sayfa oluşturup bir öncekini sildim. Silmemem ve üzerinde düzenleme yapmam gerektiğini okudum sonrasında. Geri dönüşüm olabilir mi? Düzenleme hususunda yapılacak bir şey var mı ? Teşekkürler.

    1. Merhabalar.
      Yeniden yazmanız daha iyi olmuş, büyük ihtimalle yazınızı kabul edecekler, Peki yeni yayınladığınız yazının linkini tekrar gönderdiniz mi?

      Eğer yeni yazının linkini gönderdiyseniz ve kabul edilmezse, bumerang yöneticileri ile iletişime geçip sorununuzu anlattığınızda sorunu düzelteceklerdir.

  17. Çok faydalı bir yazı olmuş teşekkürler. İlk teklifimi aldım ve yazdıklarınizi takip ederek yayınlamaya calisicam :) umarım başarılı olurum

  18. Merhabalar,Gökhan bey söylediklerinizi aynen yaptım teşekkür ederim.Fakat HTML bölümünde eklerken kullanıcı deneyimlerini etkileyebilir diye güvenlik uyarısı çıkıyor.gerçi ben YOKSAY dedim ama.bır sıkıntı olur mu?teşekkür ederim.

  19. Merhabalar. Dediğiniz gibi tüm detaylara dikkat ederek reklamı yayınladım. Url kısmında tıkandım. Reklamın içeriğine girip url kopyalayıp bumeranga giriyorum. Gönderi tıklayınca, “Bu yazının sitenize ait olmadığı tespit edilmiştir.” Ne yapacağımı bilemedim. Lütfen bakar mısınız hatayı nerede yapıyorum ?

    1. Yazınıza baktım. Herhangi bir sorun yok, her şey tamam, yazıyı silin tekrar ekleyin, yazıyı eklerken ilk önce yazı başlığını ekleyin. Eğer yine olmazsa bumerang ekibine destek gönderin sorunun neyden kaynaklandığını sorun size yardımcı olacaklardır.

      1. Defalarca denedim. Maalesef olmuyor. Mesaj attım ama dönüş olmadı. Umarım süre bitmeden dönüş yaşlarla.

  20. selam gökhan bey, platin üyeyim wordpress.comda sitem var fakat bumerang şablonu yerleştiremedim sanırım. çünkü hala şablon ekleyin diyor bana yardımcı olabilirmisiniz.
    0532 382 8354 sizinle konusmak isterim sakıncası yoksa

    1. Merhaba Halil bey.
      Sitenize baktım, footer ( en alt ) bölüme yazar kafe şablonu doğru bir şekilde eklemişsiniz, eğer reklamları eklerken sorun yaşıyorsanız Bumerang yöneticilerine iletişim formundan konuyla ilgili mail atabilirsiniz. Siz yapılması gerekenleri yapmışsınız çünkü, sorun bumerang kodlarından kaynaklanıyor olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu