KişiselKitap Yorumları

Şimdi İki Yabancıyız

Hiçbir zaman hiçbir şeyden tam olarak emin olamadım. Ne aşkımdan , ne savaşımdan. Ne senden nede kendimden. Öyle bir yerde yaşıyoruz ki ; emin olamıyor insan. Bazen beni çok sevdiğini düşündüm, bazen aptalca geldi bu düşünceler ve vazgeçtim herşeyden  insan kendi sevgisinden bile emin değilken başkasından nasıl emin olabilir ki?
 
  Hiç bitmeyecek diye başladım seni sevmeye ve emin olduğumu sandım ilk defa ama değişiyormuş insan. Ben değişmesem sen değişiyormuş sun . Ben sende  çok değiştim. Sen bende belki de bu yüzden çok kalamadım. Sevdikçe sen oldum ve sen zamanla iki tane seni kalbine sığdıramadın.
 
  Şimdi düşünce , çok fazla sen olmak iyi gelmiyormuş ilişkiye onu öğrendim. İnsan kendi gibi kalmalıymış severken . Her değişim ayrılık yolunda atılan bir adımmış meğerse sen beni çok değiştirdin ve ben sana benzedikçe bir heyecanımız kalmadı . Oysa başkaydık biz . Ben başka , sen başka ve bu şekilde ortak oluyorduk aşka. Olamadık , gittin , bittin. Ben de bittim senden sonra , şimdi iki yabancıyız . yolda görsen tanımazsın beni. ben yine çok değiştim senden sonra

Not: Ahmet Batman'ın Sabah Uykum adlı kitabından alınmıştır.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Olamadık , gittin , bittin. Ben de bittim senden sonra , şimdi iki yabancıyız . yolda görsen tanımazsın beni. ben yine çok değiştim senden sonra.

    Çok Güzel Demiş Ahmet Batman :)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu