Tanıtım

Falsız Kalmayacağınız Bir Site; Fal Deryası

İnternet ve teknoloji devrinde yaşıyoruz artık neredeyse her şeyi internet üzerinden yapar hale geldik. Birazdan sizlere öyle bir site tanıtacağım ki eminim daha önce bir çok kişi bu tür sitenin varlığından habersizdi yazıyı sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim.  Fal baktırmayı  seviyor musunuz? yanıtınız evet ise sizlere tanıtacağım bu siteden her türlü falınıza baktırabilirsiniz.

 Ücretli ve ücretsiz falınıza baktırabileceğiniz fal deryası ile tanışmaya hazır mısınız?  ücretsiz olarak baktırabileceğiniz kahve , zar , evet hayır fallarıdır. Fakat ücretli olan fallar ücretsiz  olan fallardan çok daha fazla ve daha detaylı , site yönetimi sizlere bir çok falcı ile hizmet vermektedir.

Ücretli fallardan biraz bahsetmek istiyorum. İlk olarak el falından bahsedelim. El falı için el falını seçiyoruz, elimizin resmini çekip gönderiyoruz ve bir de falcı seçiyoruz. Diğer fallarda da sistem bu şekilde işlemektedir. Örnek verirsek kahve falında da resim çekip göndererek baktırabilirsiniz.

Derdiniz var ise dert ortağı seçeneği ile derdinizi falcılara anlatabilirsiniz. Rüya yorumu için de ilk önce falcı seçip formu doldurduktan ve ödemeyi yaptıktan sonra rüya yorumuna cevap alabilirsiniz.

Diğer fal çeşitlerinden de bahsedecek olursak Kart falları, Tarot Falı , İskambil, Lenormand Aşk ve katina falları açılım ve çekme işlemiyle bakılıyor. Diğer fallar ise Kelebek falı ve Yıldızname dir. Özel fallar grubunda ise Mum,su,kum falları ve Vefk bulunmaktadır.

Fal Deryası Sitesinin Hizmetleri

Eminim ki bir çok kişi yukarıdaki kavramların bir çoğunu bilmiyordur. Korkmayın Fal deryası yönetimin hizmeti elbette bunlarla sınırlı değil.

Kahve Falı; Eğer sizde kahve içtikten sonra kahvenizin falına baktırmayı seviyorsanız içtiğiniz kahvenin resmini çekip , istediğiniz falcıyı seçip kahve falınıza baktıra biliyorsunuz. İsterseniz de ücretsiz falcı özelliğini seçip en geç 20 dakika içinde rastgele bir falcı tarafından falınız yorumlanmaktadır. Kahvenizi içtikten sonra falınıza baktırmak istiyorsanız buradan baktıra bilirsiniz.

Yazının başında ücretsiz fallardan bahsetmiştik. Kahve, zar ve evet hayır falları ücretsiz grupta bulunmaktadır. Kahve falından zaten bahsetmiştik. Evet hayır falında ise sorunuzu soruyorsunuz sizin yerinize evet  yada hayır cevabını veriyor. Zar falında ise soruyu seçip zar at diyorsunuz ve alt tarafta yeşil kutu içerisinde size sonucunu Site incelendiğinde kullanışlı bir yapıya sahip. Sitede anlık olarak fal baktıranlar yeşil kutu ile sağ üst köşede baktırdığı fal ve ismi çıkmaktadır.

Falcılar kısmında tüm falcıları ve bu falcıların başarı oranlarını görebilirsiniz. Ayrıca falcıların hangi özelliğe sahip olduğunu görebilirsiniz. Mesela en hızlı gibi. Falcıyı seçtikten sonrada fal baktıra bilirsiniz.

Falcılara tıkladığımız zaman falcıların baktığı fallar ve bu falların bakma ücretini görebilir, falcının duvarında ise fal baktıranların yorumunu ve değerlendirmesini görebilirsiniz. Buna göre de kendiniz için fal baktırmadan önce hangi falcıya fal baktırsam diye kararınızı verebilirsiniz. Sizde anlattığımız fallardan birisini seçip fal baktırmak istiyorsanız buradan baktıra bilirsiniz.

BİLGİ: Bu yazı tarafımca yazılmış olup, adı geçen site hakkında bilgilendirme amacı ile yazılmıştır.

İlgili Makaleler

18 Yorum

  1. Resimdeki tabak hangi kahve severe aitse, ona kısa zamanda Kapadokya tatili görüyorum. Seyahat balonu var kocaman :)

  2. Güzel. Yalnız bir şey dikkatimi çekti. Falcı Önder Eken'in profilini açtım. Başarısı %100'müş. Neyse fal baktığı birine "Öyle olacak merak etmeyin" diyor :D

    Gökhan hocam, eğer bu sitedekiler şaka yapmıyorsa yani ciddi ciddi fal bakıyoruz, geleceği görüyoruz filan diyorsa ortada çok ciddi bir sorun var :D

    1. Hocam aslına bakarsanız bende fallara inanmazdım fakat geçen yıl bir arkadaşım, internetten değil de burada normal İskambil kağıtları ile fal baktırmıştı neredeyse falcının dediklerinin % 80 ' i çıkmıştı.
      Fala inanma salsız da kalma demişler : )

  3. Bu zamanlarda gerçektan fal baktırmak çok moda olmuş, bizim sülalede de geçen aylara kadar gencinden yaşlısına herkes akıllı telefonundan baktırırdı falına.

    Ne zamanlara geldik.. :)

  4. Merhabalar.

    Ne fallara inanırım, ne de ilgimi çeker. Cenab-ı Hakk, yüce kitabımız Kur'an'ı Kerim'in Maide suresinin 90. ayetinde mealen: "Ey İman edenler! İçki, kumar, putlar ve fal okları şüphesiz şeytan işi pisliklerdir, bunlardan kaçının ki saadete eresiniz." şeklinde buyurmuştur.

    Her ne kadar insanlar, falın şeytan işi pislik olduğunu bilseler de meraklarından dolayı bir türlü de vazgeçemezler.

    Selam ve dualarımla.

  5. Fala inanma ,falsız da kalma ama ben almayım kardeşim,korkarım böyle şeylerden:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu