Kişisel

Birkaç Küçük Değişiklik

Değişiklikleri seviyorum bazen bazen kodlar ile bazen de görsel olarak tasarımlar yeni fikirler üretmeyi  seviyorum. Yakın zamanda birkaç değiliklik yaptım yaptığım değişiklikler zaten sitede görünüyor fakat ben yinede yaptığım değişiklikleri sizlerle paylaşmak istedim , paylaşarak sizlerinde fikirlerinizi almak istedim açıkçası yaptığım değişiklikler hakkında olumlu veya olumsuz görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.  İlk olarak sosyal medya'ya önem verdim ve sitemde daha önce olmayan sosyal medya profillerimin linklerini eklemek istedim ve butonlar halinde link'ler ekledim. Böylece diğer sosyal medya profillerimi'de sizlerle paylaşmış oldum sizce butonlar nasıl olmuş.
 
 
Birkaç Küçük Değişiklik
 
 
  Daha sonra yorum bölümü'nün hemen üzerine yorum kuralları ekledim ayrıca küçük birkaç işlem sonucu blogger kodları ile tema kodlarında birkaç düzenleme yaparak resimde görmüş olduğunuz mavi renkli  ''Yorumunuz için teşekkür ederim'' eklentisini ekledim böylece yorum yapan arkadaşlara otomatik olarak teşekkür etmiş olucam.
 
 
Birkaç Küçük Değişiklik
 
  Dmca kodlarını siteme ekleyerek yazdığm yazıların çalınmasını engellemiş oldum , fakat açık söylemek gerekirse bu kod çok işe yarıyor mu inanın tam olarak bilmiyorum. DMCA sistemi hakkında sadece şunu biliyorum eğer özgün bir siteniz varsa yani yazılarınız size ait ise ve sitenizdeki yazıların ve görsellerin başkaları tarafından çalınmasını istemiyorsanız sitenizi DMCA ya kayıt ederek sitenizi korumuş oluyorsunuz ama ne kadar koruyor derseniz inanın benim de çok bilgim yok bu konuda ama bana sorarsanız iyi bir sistem bence eğer siteniz varsa ve yazılarınızın başkaları tarafından kopyalanıp , çalınmasını istemiyorsanız sizde sitenizi ekleyerebilirsiniz.
 
 
Birkaç Küçük Değişiklik
 
  Son olarak yaptığım değişiklik ise siteme eklemiş olduğum reklam alanları toplam 3 adet 2 tanesi 100×100 logo şeklinde  yan tarafta bütün sayfalarda görünen reklam alanları diğeri ise  468×60 banner şeklinde devamını oku kısmında yazı sonunda. belki klasik olacak ben bu blog'tan para kazanmak en son amaçlarım arasında diyebilirim ama bazen de düşünüyorum eğer ben bu site için emek harcıyorsam da en azından sitenin devamlılığı için , en azından yılda bir defa ödediğim domain ücretini çıkartmak amacıyla koydum bu reklam alanlarını.Yazıma son verirken sevdiğim sözlerden birtanasini paylaşmak istiyorum.
 
Tabiatta herşey bir değişimdir , ama her değişimin ardında bir sonsuzluk yatar.
                                                                                          Johann  Wolfgang Von Goethe
 

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Gökhan kardesim hersey güzel fakat benim dusuncem yazi stilini degistirmelisin… Göze hitap etmiyor yinede sen bilirsin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu